Stiri

Se deschide un nou supermarket Lidl in cartierul Dacia

Piata de consum a Iasului se mareste incepand de joi, 7 noiembrie 2013, ora 08:00, cu un nou supermarket, este vorba despre un nou Lidl in oras, situat in cartierul Dacia pe strada Tabacului nr. 7A, ce se intinde pe o suprafata de 1000 mp si va avea 18 angajati. “Inaugurarea noilor magazine Lidl continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, direct de la producatori, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in reteaua Lidl fiind produse in România”, anunta oficialii Lidl din Romania.

Lidl este unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Europa, avand puncte in pete 20 de tari din Europa cu peste 100 de centre logistice ce asigura aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine si un numar de 170.000 de angajati, astfel Lidl se afla printre primele 10 companii ce comercializeaza produse alimentare la nivel mondial.

Astfel la Iasi in Iasi vor fi 5 supermerketuri Lidl, cel din urma avand 60 de locuri de parcare special amenajate pentru clienti.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top