Stiri

Serviciile de facturare online castiga teren in ultimii ani

In ultimii ani s-au dezvoltat foarte multe de platforme de facturare online, unul dintre acestea este Conteq.ro
Acesta este un program de facturare profesional si in acelasi timp foarte usor de utilizat indiferent de domeniul de activitate. Face tot ce ai nevoie pentru a emite cat si a gestiona facturi si operatiuni de baza cat si functii complexe precum si generare de rapoarte, cat si situatii de vanzari si incasari.
Programul este disponibil online pe baza de abonament, Conteq este o solutie practica ce ofera o solutie practica prin avantajele oferite precum acces flexibil, poate fi accesa de oriunde avand in vedere ca acesta este disponibil online, nu trebuie instalate programe, Conteq fiind utilizabil si de pe telefonul mobil sau tableta, accesul este foarte simplu prin username – ca nume de utilizator si o parola si binenteles o conexiune la internet.

Inca o chetsie interesanta este faptul ca se pot stabili notificari automate de plata de reamintire a clientilor ca au facturi scadente si restante.
Programul Conteq este gratuit pe o perioada de 30 de zile dupa care puteti alege din abonamentele flexibile in functie de nevoile fiecaruia de 1, 3,6 si 12 luni.

Acest tip de serviciu ce ofera facturi online a castigat din ce in ce mai mult teren in ultimii ani in fata facturilor clasice completate de mana, avantajul principal fiind flexibilitatea utilizatorului, un punct forte de care are nevoie fiecare.

– o aplicatie online pentru emiterea si gestiunea facturilor, cum este conteq.ro, reprezinta o solutie usor de utilizat, practica si eficienta pentru orice firma sau PFA pentru ca: nu necesita descarcare, instalare, actualizarile sunt automate, fara batai de cap din parte utilizatorului, orice s-ar intampla cu calculatorul utilizatorului datele nu se pierd, Conteq are back-up zilnic automat al datelor;
– mobilitate maxima, acces de oriunde la program, de pe orice calculator, inclusiv de pe tableta; ideal pentru cei care calatoresc mult si sunt mereu in miscare;
– o serie de functii care te ajuta sa fii mai eficient si mai productiv: notificari automate pentru facturile scadente sau cu intarzieri de plata, programarea emiterii automate de facturi recurente, la intervale de timp prestabilite, situatii, rapoarte de vanzari; trimiterea facturilor pe email, direct din program;
– pentru firmele cu activitate de comert si distributie, Conteq ofera de ceva timp si un modul de gestiunea stocurilor.
– o solutie moderna, conforma cu tehnologiile si tendintele actuale, se fac din ce in ce mai multe lucruri online – internet banking, comunicare, socializare, cumparare, si asa mai departe.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top