Evenimente

Caravana Coca-Cola dă startul magiei sărbătorilor de iarnă în Iaşi pe 14-15 decembrie la Palatul Culturii

În apropierea sărbătorilor de iarnă, Coca-Cola România aduce magia Crăciunului mai aproape de consumatorii săi într-un traseu special al fericirii în 5 oraşe din ţară. Timp de două săptămâni, în perioada 3-15 decembrie, consumatorii din Bucureşti, Ploieşti, Timişoara, Cluj şi Iaşi pot vizita Caravana Coca-Cola, unde îi vor întâlni pe Moş Crăciun şi ajutoarele sale şi pot deveni, la rândul lor, Moş Crăciun chiar şi pentru oameni pe care nu îi cunosc.

În afara surprizelor de care se vor bucura în cadrul caravanei, cei prezenţi vor putea să contribuie la sărbătoarea pe care Coca-Cola o aduce, în premieră, în satul Pietroasele din judeţul Buzău. Anul acesta, Coca-Cola a creat un automat special care colectează energie de la telefoanele mobile.

„Sărbătoarea Crăciunului reprezintă un prilej de a le mulţumi consumatorilor pentru clipele de bucurie împărtăşite în ultimele 12 luni. Anul acesta, dorim să arătăm că fiecare dintre noi poate fi Moş Crăciun nu numai pentru cei apropiaţi. Printr-un gest simplu, putem să aducem bucurie chiar şi unor persoane pe care nu le cunoaştem”, declară Anca Năstase, Marketing Activation Manager Coca-Cola România & Moldova.

Prin intermediul unui panou fotovoltaic, automatul special Coca-Cola măsoară energia generată de telefonul mobil, atunci când ecranul activ al acestuia este plasat în dreptul panoului.
Aparatul este dotat cu un ecran care monitorizează şi indică energia electrică acumulată în funcţie de durata de expunere a telefonului.

Astfel, consumatorii din cele 5 oraşe în care va ajunge caravana Coca-Cola sunt aşteptaţi să doneze energie, cu ajutorul telefoanelor mobile. Ca urmare a ajutorului lor, locuitorii din satul Pietroasele vor avea parte, în prag de Crăciun, de adevărata bucurie specifică acestei perioade: satul luminat de sărbătoare, cadouri pentru copii şi un concert special.

Programul caravanei Coca-Cola
Bucureşti:
3-4 decembrie: Băneasa Shopping City (15:00 – 21:00)
5-6 decembrie: Carrefour Orhideea (15:00 – 21:00)

Ploieşti:
7 decembrie: Ploieşti Shopping City (10:00 – 14:00)

Timişoara:
8-9 decembrie: Piaţa Victoriei (15:00 – 21:00)

Cluj:
11-12 decembrie: Piaţa Unirii (15:00 – 21:00)

Iaşi:
14-15 decembrie: Palatul Culturii (15:00 – 21:00)

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top