Stiri

Cati bani face omul din spatele cluburilor Fratelli

Stirea precum ca se deschide Fratelli Lounge&Club la Iasi a venit foarte bine pentru pasionatii de distractii nocturne dar putini sunt cei care se gandesc cam cati bani face anual omul din spatele brandului Fratelli. Conform revistei Business Magazin, Dani Caramihai este unul din cei patru care detin cluburile Fratelli, are 38 de ani si este actionar in cadrul uneia din cele ami cunoscute afaceri de tip Horeca din Romania cu afaceri de 6 milioane de Euro pe anul trecut. Sunt deschise cinci “localuri Fratelli” in Romania, cu tot cu cel ce se va deschide in luna octombrie la Iasi vor fi 6.

A urmat Facultatea de Economie a Comertului si Turismului si a lucrat in domeniul restaurantelor si barurilor pana la 28 de ani, din 2004 a inceput sa scrie istorie alaturi de asociatii sai: doi frati, doi verisori si alti prieteni vechi, de atunci pana astazi afacerea s-a extins si au facut Fratelli, Biutiful, Le Club si Flavours si pana in ziua de azi au 270 de angajati.

Dani Caramihai se ocupa de managementul iar restul asociatilor de design, comunicare, zona juridica. Urmatorul concept al acestora este un nou concept numit “dine all day”, un local in care se poate manca orice la orice ora daca te afli in Bucuresti.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: EXCLUSIV: Fratelli Lounge & Club se deschide in curand la Palas Iasi [FOTO] | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top