Stiri

Centrul Comercial Palas Iasi a fost desemnat “Building of the year” in Europa de Sud-Est dar si “Retail development of the year”

Centrul Comercial Palas Iasi a fost desemnat “Building of the year” in Europa de Sud-Est dar si “Retail development of the year”Ansamblul urbanistic multifuncţional Palas Iaşi, dezvoltat de compania Iulius Group, a câştigat două premii în cadrul celei de-a zecea ediţii a Central & Eastern European Real Estate Quality Awards (CEEQA), desfăşurată pe 23 aprilie 2013, la Varşovia. Competiţia CEEQA este organizată de către CEE Insight Forum împreună cu ziarul britanic „Financial Times” şi reprezintă unul dintre cele mai apreciate evenimente de business din Europa, la care participă peste 600 de companii din peste 40 de ţări.

Astfel, ansamblului Palas Iaşi i-a fost decernat Marele Premiu la categoria „Building of the Year” Europa de Sud-Est, „distincţie acordată în semn de recunoaştere a contribuțiilor excepționale aduse sectorului imobiliar, prin viziune, inovaţie, capacitate de conducere şi renumele în domeniu”. Totodată, Palas Iaşi a câştigat şi la categoria „Retail Development of the Year” 2012.

VEZI mai multe fotografii cu Complexul Comercial Palas Iasi AICI!
Centrul Comercial Palas Iasi a fost desemnat “Building of the year” in Europa de Sud-Est dar si “Retail development of the year”

Proiectul companiei Iulius Group a concurat cu alte nouă mari investiţii din ţări precum Polonia, Cehia, Slovacia şi Bulgaria. Palas Iaşi este singura investiţie imobiliară din România premiată în cadrul evenimentului din acest an.

Premiile CEEQA sunt organizate cu scopul de a recunoaște și promova performanţele extraordinare din domeniul afacerilor, în cadrul tuturor segmentelor de piaţă, precum şi cele mai bune proiecte imobiliare finalizate în cursul unui an. Premiile acoperă activitățile și succesele din 18 țări din Europa Centrală și de Sud-Est și sunt jurizate de un comitet de elită, format din specialiști de la companii de top, active în toate segmentele sectorului economic.

Mai multe informaţii se găsesc la: http://www.cee-insight.com/2013/winners.

VEZI mai multe fotografii cu Complexul Comercial Palas Iasi AICI!

Citeste si:
> Vezi in ce stadiu au ajuns lucrarile la Pasajul subteran Mihai Eminescu din Fundatie
> Vezi cum arata Ciricul acum in aprilie si in ce stadiu sunt lucrarile de amenajare
> Bahluiul navigabil va fi gata in vara
> Tramvai ultra modern pe strazile Iasului
> Vezi imagini cu noul Terminal construit pe Aeroportul International Iasi
> Apare o noua strada in Iasi intre Cantemir si strada Palat
> Vezi in ce stadiu sunt lucrarile de la Pasajul Suprateran Octav Bancila

Facebook Comments

3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: Catalin Botezatu este Deschis la Distractie @ Palas Mall, 27 aprilie | Iasi 4u

  2. Pingback: Iasi, pe locul 12 intr-un top mondial al retailerilor nou intrati pe piata | Iasi 4u

  3. Pingback: De vizitat obligatoriu daca ajungi ca turist in Iasi | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top