Stiri

Cocori Rose invită iubitorii de modă la fashion-show Kira Plastinina

Pe 6 septembrie 2013, vinul Cocori Bostavan a fost partenerul exclusiv de vin la prezentarea colecţiei de Toamnă-Iarnă 2013 a celebrului designer Kira Plastina.
Tânăra creatoare de origine rusă a făcut furori cu colecţia sa înca de la deschiderea primului Style Studio în anul 2007, în Moscova. De atunci numărul studiourilor a crescut pînă la 120, cel mai recent fiind dechis la Chişinău, Moldova.

(P) Vezi vinul saptamanii.

Caracteristicile cheie ale noii colecții Kira Plastinina sunt luxul și minimalismul, care subliniază personalitatea feminină a purtătoarelor. Printre oaspeţii de onoare ai evenimentului s-au numărat tinerele cântăreţe – Catalina Rusu, Evelina Vârlan şi Irina Tarasiuc – care au avut ocazia să defileze în noile modele şi să interpreteze câte o piesă din repertoriul său.

Odată familiarizaţi cu cele mai noi tendinţe ale sezonului, cei peste 100 de participanţi la eveniment au avut ocazia să se relaxeze savurând un vin la fel de trendy – Cocori Rose. Cocori este o nouă colecţie de vin lansată de Vinăria Bostavan, care este destinată persoanelor tinere, moderne, stilate şi non-conformiste.

Colecţia include 4 varietăţi: elegantul Cabernet Sauvignon, romanticul Rose, clasicul Chardonnay şi aromatul Muscat. Cocori Rose este perfect pentru a fi consumat la o petrecere şi se combină perfect cu un set de sushi sau platou de caşcavaluri şi fructe.

Vinurile Bostavan sunt create de oamenii care iubesc viaţa şi ştiu să aprecieze un vin bun. Fie că împărtăşeşti vinul cu familia şi prietenii, fie că îl savurezi singur – vinurile Bostavan vor face aceste momente mai remarcabile. Gustă. Iubeşte.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top