Evenimente

Okapi Sound – concert lansare OkapiTati @ Skin Club, 1 noiembrie

 Okapi Sound - concert lansare OkapiTati @ Skin Club, 1 noiembrie
După concertele de la București, Timișoara, Arad și Alba Iulia, Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Mitză, Spike, MefX, Junky, Tranda, Nane și DJ Oldskull vor susține cel de-al patrulea concert de lansare „OkapiTati” din țară, sâmbătă, 1 noiembrie, la Skin Club, Iași.

Biletul de intrare va costa 20 lei și va putea fi achiziționat la intrarea în club, accesul realizându-se începând cu ora 23.00.

Primii 100 sosiți la concertul de la Skin Club vor primi gratuit CD-ul „OkapiTati”, editat doar în scop promoțional și distribuit gratuit.

Mixtape-ul „OkapiTati” conține 23 de piese și a fost lansat la sfârșitul lunii septembrie pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound și, pentru download gratuit, pe www.okapisound.com, iar pe material pot fi ascultați toți cei 10 artiști Okapi Sound (Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Mitză, Spike, Junky, MefX, Tranda, Nane și DJ Oldskull), dar și invitații: ALAN & KEPA, Criss Blaziny, Zhao și DJ Undoo.

„OkapiTati” a strâns în cele trei săptămâni de când a fost lansat în mediul online peste 20000 de download-uri, iar, la concertele de lansare de la București, Timișoara, Arad și Alba Iulia, alături de cei 10 artiști au fost peste 3000 de persoane. Vă mulțumim pentru suportul de până acum!

Nu uitați, sâmbătă, 1 noiembrie, ora 23.00, vă așteptăm la concertul „OkapiTati” din Iași!

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top