Stiri

De astazi poti rezerva bilete la Cinema City Iasi mult mai rapid si mai accesibil

Cinefilii își pot rezerva bilete online la Cinema City mult mai rapid și mai accesibil. Cinema City își relansează platforma online.
Cinema City, liderul pieței din România și cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală și de Sud Est anunță relansarea platformei online www.cinemacity.ro, punând la dispoziția utilizatorilor mai multe opțiuni utile, într-o variantă prietenoasă și orientată spre nevoile clientilor.
Site-ul www.cinemacity.ro oferă utilizatorilor un nou layout, dar și un upgrade de tehnologie, accentul fiind pus pe o mai bună funcționalitate.

Noua platformă permite accesul la sistemul de rezervări din mai multe secțiuni, utilizatorul având acum posibilitatea de a-și rezerva biletele mult mai rapid și de a afla mai multe informații despre producțiile care urmează să se lanseze.

Noua versiune a site-ului aduce un plus de interactivitate și dinamism si a fost gândită ca un îndrumător pentru toți cei care vor să afle ultimele noutăți din cinematografie. Interfața oferă posibilitatea de a urmări trailerele filmelor la o calitate superioară, fiind poziționate în pagina principală, alături de secțiunea „Noutăți și Promoții”. Toate secțiunile au fost structurate pentru o mai bună navigare şi pentru a uşura accesul la informaţii.

Printre noile tool-uri care pot fi regăsite pe actualul site Cinema City se numără și formularele prin care se pot cere oferte pentru evenimente corporate sau pentru familie, atât în sălile VIP cât și în cele clasice. De asemenea, componenta educațională a Cinema City este de acum disponibilă tuturor grupurilor școlare care vor să învețe într-un mod interactiv, beneficiind și de posibilitatea de a urmări documentare în sala Romtelecom IMAX.

Pe site-ul Cinema City iubitorii de filme vor putea găsi toate ofertele și promoțiile aflate în desfășurare în rețeaua de cinematografe, urmând să se bucure în viitorul apropiat și de o variantă optimizată pentru mobil.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top