Stiri

S-a deschis pe pietonalul Stefan cel Mare din Iasi: Tucano Coffee India

Dupa cum v-am anuntat deja de ceva vreme, pe pietonalul Stefan cel Mare si Sfant s-a deschis a doua locatie Tucano Coffee din Iasi.

Asa ca sunteti asteptati sa va bucurati de cele mai bune cafele si produse Tucano Coffe, zilnic de la 08:00 la 22:00 in noua locatie de pe Bulevardul Stefan cel Mare pentru a va bucura de aceeasi atmosfera primitoare cu care sunteti deja familiarizati.

Tucano India, noua locație, își va deschide porțile în curând pentru a-ți oferi cea mai bună cafea, o cafea de cea mai bună calitate, preparată de cei mai buni barista din oraș, cu boabe proaspăt prăjite în propriile locații Tucano. Dorindu-ne să aducem cât mai multe zâmbete, am hotărât să completăm meniul cafelei Specialty Arabica cu cheesecake-uri realizate din ingrediente naturale, fără conservanți, coloranți sau aditivi alimentari, dar și cu o varietate de tarte sărate, wrap-uri, bagels. Tucano propune rețete unice, testate și produse în laboratoarele proprii.

Tucano Coffee este o rețea internațională de cafenele ce își propune să promoveze peste tot în lume cultura Love.Peace.Coffee prin produse wooow și prietenoase cu mediul înconjurător, servite într-o atmosferă care te va face să revii. Armonia cafelei, latte-art-ul și echipa își propun să te facă să îți bei cafeaua într-un loc în care te vei simți ca acasă.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top