Evenimente

Fashion Film&Photo Festival debuteaza la Iasi!

Fashion Film&Photo Festival, este un festival care aduce in prim plan industria modei romanesti. Spre deosebire de alte evenimente de acest gen, festivalul cuprinde o serie de manifestari dedicate filmului si fotografiei – doua arte care sunt in stransa legatura cu moda. Fashion Film&Photo Festival are loc in perioada 16 octombrie si 20 noiembrie si este organizat la Iasi, Bucuresti si Cluj Napoca, trei dintre orasele importante ale Romaniei in care si moda a cunoscut perioada postdecembrista. Aici s-au lansat designeri, s-au pus bazele unor case de moda care in timp au devenit branduri de succes la nivel national si international, succes de care se bucura si in prezent, sau organizat evenimente de profil.

Aflat la prima editie, Fashion Film&Photo Festival debuteaza la Iasi iar primele activitati din cadrul festivalului au loc in perioada 16-20 octombrie, perioada in care au loc si Sarbatorile Iasului.

“Evenimentul este dedicat pasionatilor de moda, fotografie si film. Deschidem la Iasi festivalul cu o premiera pentru ieseni, despre care vom da detalii in urmatoarele zile. Avem pregatite numeroase activitati pentru publicul larg, in toate cele trei orase – prezentari de moda, expozitii de fotografie, proiectii video si de film, workshop-uri pe fotografie si moda. Vor fi organizate si sedinte foto cu public in locuri atipice”, a declarat Florin Stoica, organizator Fashion Film&Photo Festival.

In prima zi de festival, pe data de 16 octombrie, designerii romani isi vor prezenta cele mai noi colectii pe podiumul amenajat la Iasi.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top