Evenimente

Targ de Turism al Bucovinei la Iulius Mall in acest weekend

Iulius Mall Iaşi a pregătit pentru acest sfârşit de săptămână un program plin de evenimente: „Târgul de Turism al Bucovinei”, un târg handmade şi bilete la cele mai frumoase concerte ale toamnei, în Europa.
În week-end, ieşenii sunt aşteptaţi în parcarea Iulius Mall, la „Târgul de Turism al Bucovinei”, pentru a savura cele mai gustoase produse gastronomice şi pentru a se bucura de un program folcloric deosebit. Evenimentul va avea loc în perioada 11 – 13 octombrie 2013 şi este organizat de Consiliul Judeţean Suceava, în colaborare cu Iulius Mall Iaşi, Muzeul Bucovinei şi Asociaţia „Produs în Bucovina”.

Pofticioşii vor putea alege dintr-o gamă variată de produse tradiţionale, de la preparate din carne, lactate, peşte, până la fructe, legume şi miere, toate la preţuri tentante. În plus, vizitatorii târgului vor putea alege destinaţii de vacanţă din oferta turistică a judeţului Suceava şi vor avea şansa să câştige, la tombola cu premii, unul dintre cele zece week-end-uri în Bucovina puse la bătaie.

Deschiderea oficială a târgului va avea loc vineri, ora 13.00, fiind urmată de spectacole susţinute de Grupul vocal-instrumental „Piatra Șoimului” din Câmpulung Moldovenesc, Formaţia de dansuri „Plaiurile Pojorâtei” şi de Ansamblul folcloric „Stămăteanca”. Sâmbătă, sărbătoarea toamnei continuă la Iulius Mall, când pe scenă vor urca, de la ora 11.00, Ansamblul folcloric „Plaiurile Soloneţului”, Ansamblul „Gelu Constantinescu” şi Fanfara din Soloneţ. Printre darurile muzicale ale zilei de duminică, oferite de la ora 11.30, se numără Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” şi „Muguri de cântec”.

Tot de vineri, iubitorii podoabelor cu poveste sunt aşteptaţi la Iulius Mall, la un Târg de Handmade. Până duminică inclusiv, zeci de artizani vor fi prezenţi la etajul doi al mall-ului, în piaţeta Karma, cu o gamă variată de produse realizate manual, în mici ateliere de creaţie. Cercei, brăţări, broşe, inele, genţi, curele şi articole decorative sunt doar câteva din minunăţiile care pot fi achiziţionate şi dăruite persoanelor iubite.

Până pe 20 octombrie, la Iulius Mall continuă campania „Unde mergem după shopping?”. Biletele la concertele Depeche Mode, de la Londra, şi Placebo, de la Viena, încă îşi aşteaptă câştigătorii. Clienţii trebuie să cumpere în valoare cumulată de minimum 100 lei din magazinele centrului comercial şi să se înscrie la concurs, la Centrul Info. Invitaţiile la concerte sunt valabile pentru două persoane, biletele de avion şi cazarea fiind asigurate, mai multe detalii gasesti aici.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top