Auto - Moto

Open Service te invita la un TEST DRIVE cu noua Skoda Octavia III

Noua ŠKODA Octavia impune noi standarde în segmentul compact. Cea de-a treia generație Octavia confirmă, mai mult ca oricând, poziția unică a acestui automobil în segmentul din care face parte, impresionând printr-o ofertă neegalată de spațiu, design nou, nivel înalt de funcționalitate, siguranță și sisteme inovatoare de confort, consum redus de carburant, o gamă bogată de soluții „Simply Clever” și un raport preț/calitate tipic unui automobil ŠKODA.

“ŠKODA Octavia este sufletul mărcii ŠKODA”, declară Winfried Vahland, CEO ŠKODA. “Modelul incorporează cele mai bune caracteristici ale mărcii ŠKODA: mult spațiu, calitate, precizia execuției, elemente moderne, tehnologie matură, design atemporal, funcționalitate ridicată și cel mai bun raport preț/calitate. Așteptările clienților noștri au crescut. Ținta noastră a fost să facem ca această mașină să fie și mai bună la a treia generație. Iar acest deziderat se reflectă în valorile noii Octavia – este o clasă în sine.”

ŠKODA Octavia a încercat mereu să ofere acel ceva în plus. Iar acest lucru este valabil de la oferta generoasă de spațiu, până la fuziunea dintre forma elegantă de limuzină cu avantajele practice ale unui automobil cu un hayon mare, combinație unică în acest segment. Noua generație confirmă această unicitate.

Noua Octavia demonstrează faptul că am continuat în mod hotărât să parcurgem traseul tipic pentru un automobil ŠKODA. Este un automobil cu proprietăţi caracteristice clasei medii, dar cu un preț de automobil compact. Este mașina ideală pentru clienții exigenți și siguri pe sine, care se așteaptă să descopere un automobil Octavia modern cu toate atuurile sale. Este ceea ce avem noi mai de preț”, declară Frank Welsch, membru al Consiliului de Administrație ŠKODA, responsabil pentru Dezvoltare tehnică.

Pentru mai multe informatii si TEST DRIVE vizitati www.vreauskoda.ro

Open Service – Dealerul tau ŠKODA
Calea Chisinaului nr. 45

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top