Auto - Moto

Si masinile scumpe au probleme, ce a patit un roman pe masina lui de peste 100.000 Euro

Si masinile scumpe au probleme, ce a scris un roman pe masina lui de peste 100.000 EuroUn posesor de Audi A7 din Craiova a ales o metoda originala pentru isi arata nemultumirea fata de masina pe care a a platit nu mai putin de 80.000 Euro. Acesta si-a lipit pe toata partea stanga a masinii cu autocolant de dimensiuni mari urmatorul mesaj: “In 11 luni, 12.000 km parcursi, mi s-au stricat 4 cutii de viteze plus multe altele. Am cea mai proasta masina. Se strica garantat 100%.”

Acesta a povestit pentru presa ca si-a cumparat automobilul de la o reprezentanta, platind doar 80.000 Euro in loc de 110.000 Euro, pentru ca aceasta a fost folosita pentru mai multe drive testuri.

Cel mai ieftin RCA

Dupa prima luna de cand a cumparat masina au inceput saapara primele probleme, sistemul de navigatie a cedat in timp ce soferul era in Italia in vacanta, apoi s-a stricat sistemul audio, cel de franare si de patru ori cutia de viteze a cedat. Desi masina fusese lasata in service de mai multe ori, problemele nu au incetat sa apara.

Si masinile scumpe au probleme, ce a scris un roman pe masina lui de peste 100.000 Euro

George Rusescu, posesorul automobilului Audi A7 a spus ca a obosit sa o tot repare si doreste sa isi recupereze banii cu care acumparat masina, insa dealerul din Craiova i-a spus sa mearga la Bucuresti pentru a rezolva problema, acesta a angajat un avocat si a inceput tratativele cu reprezentanta de la Bucuresti.

Facebook Comments

7 Comments

7 Comments

 1. bogdan

  April 15, 2013 at 9:11 pm

  Un cocalar ciorditor fara servici care in loc sa-si impresioneze prietenii cu super masina lui de fitze a ramas fara bani . Astfel i-a venit lui ideea geniala de a-si forja masina la limite extreme pentru a-i provoca daune astfel incat sa-si primeasca impresionanta suma inapoi , rezultatul nefiind cel scontat de el . Sa fim seriosi , nici un audi 80 de prin ’90 nu e atat de pacatos . si nici un om normal nu si-ar cumpara o asemenea masina sa parcurga 15 mii km pe an . OK o sa spuneti – masina a stat mai mult prin servis :-)) . Asta e romania , unii nu au bani de bilet ,iar altii ca cel mentionat mai sus ii iau de fraieri . Hrani-ti-va fraierilor cu galustele cocalarilor si parvenitilor de tot soiul

 2. Quatro

  April 16, 2013 at 11:07 am

  Anuntul anterior a fost postat de dealer .

 3. Ionut

  April 16, 2013 at 5:22 pm

  Cine stie ce i-a facut la masina !! Detin un a-7 sline din 2012 ,si am aproape 50 de mii de km , si nu mi-am schimbat absolut nimic la ea !! Sa fim realisti e imposibil sa ai probleme cu un audi serie noua …mai ales a-7 !!

 4. LuLu

  May 7, 2013 at 10:26 pm

  cocalar, ne-cocalar … daca dai 80k euro pe o masina, eu sunt de parere ca ar trebui, macar 3-4 ani, sa nu ai problele cu ea, chiar si in romania. tine un logan 2-3 ani si nu tine un audi S7 … hai sa fim seriosi. bravo lui ca a luat initiativa cu avocatul, si cei care spun ca e “cocalar” si a ramas fara bani, sunt doar invidiosi. cei care dau banii astia pe o masina,iar ea se strica intr-o perioada asa scurta de timp, si mai mult de atat, nu ii intereseaza de reparatii dupa 1 an, dupa parerea mea sunt niste tampiti.

 5. Cristi

  July 13, 2013 at 6:24 am

  Nu judecati pe nimeni ca nu stiti ce au facut mecanicii!sunt in service mecanici mai buni ca la reprezentanta din pacate. Sunt posesor a unui bmw 525 din 2005 si nu schimb decat consumabile nu an probleme sau alte defectiuni ,audi a7 e foarte frumoasa dar totusi ATATEA PROBLEME!!! Vroiam sa-mi vand masina sa iau un bmw cutie automata dar ma tem de tepe!!! In Romania te poti astepta la orice.

 6. Cristi

  July 13, 2013 at 6:42 am

  Ma gangeam pe viitor sa achizitionez un AUDI A7 dar cred ca de acum inainte ma voi orienta tot spre BMW , audi e cea mai scumpa la antretinere dintre bmw,mercedes si audi,bmw e cea mai ieftina la antretinere si nu ai probleme.E strigator la cer sa ai atatea defectiuni la o masina de 100 de mii de euro noua!!!!! MARCA AUDI  e cam de PROASTA CALITATE de aceea scade pretul asa repede si o sa scada si mai mult de acum .  T IN SA MENTIONEZ CA AM UN PRIETEN CU UN  AUDI A4 CE INVESTESTE ANUAL 1000 DE EURO in masina si asta in service nu la reprezentanta iar eu an BMW -UL MEU NU FAC ASEMENEA INVESTITII CA NU E NEVOIE!!!

 7. Pingback: Top 10 cele mai bune cauciucuri de iarna | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top