Stiri

Vezi cum va arata noul Parc din fata Teatrului National

Oficialii Primariei Municipiului Iasi au prezentat astazi cum va arata noul Parc din fata Teatrului National “Vasile Alecsandri”. Sub acesta va fi o parcare subterana, iar investitia totala va fi de peste 82 milioane de Lei .
Multe modificari vor fi facute in aceasta zona care se intersecteaa cu zona pietonala Stefan cel Mare (vezi cum arata acum noul pietonal din centrul Iasului, Stefan cel Mare).

Vezi cum va arata noul Parc din fata Teatrului National, gasiti in galeria foto de mai jos, pentru a vedea imaginile la rezolutie mai mare apasati click pe ele.

Sursa Foto: Ziarul de Iasi

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

9 Comments

9 Comments

 1. Catinca Hariton

  April 30, 2013 at 10:06 pm

  Rusine! Sa va fie rusiiiiiiiiiiiiine! Noi actorii vom iesi in strada daca aceasta mizerie va incepe! Unde aveti de gind sa va opriti? Nu va ajung comisioanele pe care le-ati inhatat pina acum? Si copaci unde sint? Sau aveti in cap numai beton ?

 2. kojo

  May 1, 2013 at 10:35 am

  Si copacii unde sunt tampitilor numai taiati copacii  dereglatilor ne umpleti de betoane incinse de soare umbra si oxigen o radeti de pe fata iasului  huu jos nichita dovedesti ca esti dobitioc de la dorohoi

 3. Mihai

  May 2, 2013 at 8:52 pm

  Nu pare a mai fi parc!! (fara copaci). Cum sa te plimbi vara la vreo 35 de grade pe acolo fara un pic de umbra!!!
   

 4. Vlad

  May 2, 2013 at 9:01 pm

  Teii de pe Stefan i-ati taiat , poate aici se mai adapostea lumea de soare , dar nu , hai sa taiem si copacii din acest parc . Nu ganditi deloc ..

 5. Andreea

  May 2, 2013 at 9:55 pm

  Ce tampiti! Doamne fereste…nu aveti nimic in cap. Ce vreti sa faceti defapt? Un  mare rahat

 6. anonim

  May 2, 2013 at 11:11 pm

  sa va ia mama dracu pe toti ! marti dupa Sfintele Sarbatori Pascale as dori sa protestam de la ora 18 in fata primariei !!! NU SE MAI POATE !! TAIATI TOTI COPACII ! SA PLANTATI AER CONDITIONAT IN LOCUL LOR !! PENTRU CE DRACU AVEM NOI NEVOIE DE COPACI ? NICI MACAR NU RESPIRAM AER !DOMNU PRIMAR SA ISI DARAME CASA SI SA ISI FACA CATE PARCURI VREA EL !

 7. Claudiu

  May 3, 2013 at 11:14 am

  arata destul de bine…dar nu  inteleg de ce trebuie sa taiati copacii?…daca ii puneti si pe ei in proiect o sa arate de 1000 ori mai bine.

 8. Gigi

  May 7, 2013 at 8:43 am

  Copacii de pe margine raman, vor disparea doar tufete alea amarate de tuia din mijloc. Deci hai sa nu ne crizam inainte de a vedea toata imaginea.

 9. dwd

  May 8, 2013 at 9:29 pm

  băieții d ela primărie visează parcare ca la Palas….si da parcare subterana inseamna ca vor taia copacii aia…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top