Stiri

10 câștigatori la Tombola „Califică-te pentru viitor!”

10 câștigatori la Tombola „Califică-te pentru viitor!”

Luni, 29 aprilie 2013, la ora 17:00, a avut loc Tombola „Califică-te pentru viitor!”, organizată în cadrul proiectului cu același nume, de către beneficiarul acestuia, SC DEVELOPMENT TRAINING CONSULTING SRL. Zece persoane care au beneficiat de servicii oferite în cadrul „Califică-te pentru viitor!” au câştigat premii constând în programe de formare profesională din domeniile: managementul proiectelor, managementul calității, vânzări, comunicare și copywriting, managementul resurselor umane, limbi străine, formare de formatori etc., în funcţie de nivelul educațional și nevoile personale.

Tombola „Califică-te pentru viitor!” s-a adresat oricărui beneficiar al unui serviciu oferit în proiect care a completat un testimonial pe tema „Cum mă ajută pe mine formarea profesională continuă?”. Participanţii care au completat testimonialul la finalul activităţii urmate în proiect au descris din propria perspectivă utilitatea și beneficiile formării profesionale continue pentru păstrarea locului de muncă, evoluția, mobilitatea pe piața muncii și avansarea în carieră sau experienţa de formare avută în cadrul proiectului. În total, 287 de testimoniale au participat la tragerea la sorţi organizată la sediul de proiect pentru desemnarea câştigătorilor. Extragerea s-a realizat în prezenţa unei comisii formate din asistentul manager de proiect, responsabilul cu identificarea şi selecţia grupului ţintă şi responsabilul de monitorizarea şi evaluarea proiectului.

Câştigătorii sunt 3 beneficiari ai cursului de calificare „Lucrător în comerţ”, 1 beneficiar al cursului de calificare „Operator economic diriginte oficiu poştal”, 2 beneficiari ai cursului de calificare „Ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie” şi 4 beneficiari ai serviciilor de informare, consiliere şi orientare în carieră oferite gratuit prin proiect. Lista câştigătorilor este publicată pe site-ul oficial al proiectului, www.curscalificare.com. Dovezi ale extragerii pot fi vizualizate pe site-ul de proiect, la secțiunea „Media”, unde poate fi consultat și regulamentul tombolei.

De asemenea, o selecție de cel puțin 30 de testimoniale urmează să fie cuprinsă într-o broșură finală de diseminare a rezultatelor proiectului, distribuită în ultima lună de implementare.

Proiectul „Califică-te pentru viitor!” este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Obiectivul acestuia este de a crește gradul de calificare a persoanelor angajate pe piața muncii din regiunea Nord-Est și este implemetat de către SC Development Training SRL, în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Plăţi şi Inspecţii Sociale Iași. Proiectul se desfăşoară în perioada 1 iunie 2011 – 31 mai 2013.

Pentru mai multe detalii legate de proiectul „Califică-te pentru viitor!” vă rugăm să vizitați www.curscalificare.com sau să ne contactați la contact@curscalificare.com sau la telefon: 0232–271.124 Persoană de contact: Oana Filip – Responsabil comunicare și relații publice.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top