Fashion

Bulgarini Fashion, un nou magazin pentru barbati in Iulius Mall

Bulgarini Fashion lansează în România brand-ul premium BULGARINI ®, dedicat bărbaţilor care îşi doresc un look complet masculin. BULGARINI este unul dintre cele mai bine cotate branduri de haine şi accesorii din Italia şi se adresează bărbatului stilat şi pretenţios, atent la orice detaliu când vine vorba de ţinuta sa de zi cu zi.
Compania a fost înfiinţată în anul 1965, deţine o reţea de zeci de magazine în Italia şi se află în plină expansiune europeană. S-a extins deja în Muntenegru, iar acum a ajuns în România.
Odată cu deschiderea magazinului din Iaşi, devenind client BULGARINI®, veţi avea parte de o experienţă unică. Produsele sunt finisate manual în Italia şi sunt confecţionate din fibre naturale care oferă o senzaţie unică de confort.

Vârful colecţiei îl reprezintă cămăşile – cu o varietate de modele (slim fit, regular fit, business, casual, ceremony) şi de culori, care vă vor pune, cu siguranţă, în mare dificultate în momentul alegerii.

„Pentru a desăvârşi această experienţă a calităţii, vom implementa în cel mai scurt timp conceptul camice su misura, respectiv cămăşi realizate la comandă, pe măsurile clientului, dintr-o paletă foarte largă de opţiuni: ţesături, modele, tipare, tipuri de personalizare”, a declarat Petronela Trufin, managerul Bulgarini România.

Mai mult, pe lângă cămăşi, bărbaţii pretenţioşi şi rafinaţi vor descoperi stilul italian, calitatea ţesăturilor BULGARINI®, precum şi o gamă largă de pantaloni clasici şi sport, pulovere, cravate, curele și accesorii.

Începând de astăzi, miercuri, 12 februarie, „bărbaţii stilaţi şi bine îmbrăcaţi invadează oraşul”! Sunteţi invitaţi să descoperiţi BULGARINI®, în primul magazin din România, deschis la Iaşi, Iulius Mall, etajul 1.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Laur

    March 6, 2014 at 11:10 pm

    Pai ori e in Palas ca in titlu ori e in Iulius ca in text?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top