Stiri

A început Winter Sale la Iulius Mall! Găsești reduceri de până la 70%

A început Winter Sale la Iulius Mall! Găsești reduceri de până la 70% la o gamă variată de produse ale brandurilor tale preferate.

Atmosfera de sărbătoare continuă la Iulius Mall pentru că Winter Sale vine cu reduceri de până la 70% la produse din categoriile fashion, beauty, articole sport, accesorii sau food. Fii pregătit să te bucuri de oferte și reduceri semnificative la o varietate de produse ale brandurilor tale preferate!   

Winter Sale nu este doar despre shopping accesibil, ci și despre bucuria de a ,,prelungi” perioada festivă, relaxându-te și luând parte la activități care îți vor face plăcere. Iulius Mall a pregătit o experiență de cumpărături care să îți împlinească dorințele și îți aduce articolele preferate la prețuri reduse semnificativ, dar și momente pline de entuziasm.

Explorează universul cumpărăturilor, optând pentru selecția diversificată de produse reduse cu până la 70% din categoriile îmbrăcăminte și încălțăminte. Branduri cum sunt ZaraBershkaCroppH&MMohitoPull&BearSinsayOne Star FashionIn TempoMedea sau BSB oferă articole versatile și sugestii de ținute inspirate de trendurile internaționale. Gryxx4 FBUZZSport Vision sau Motor completează catalogul de reduceri cu propuneri stilistice. Descoperă cele mai noi tendințe în materie de make-up, alegând palete de machiaj, rujuri, fonduri de ten sau farduri de obraz cu aspect matifiat sau strălucitor de la CupioPro Beauty Shop sau the Makeup Shop, pentru că vei găsi reduceri de până la 60%!

Parfois afișează reduceri de până la 50%, astfel că poți crea un look complet cu cele mai noi modele de accesorii. Dacă ai nevoie de o pereche de ochelari, de soare sau de vedere, acesta e momentul potrivit să vii la Lensa pentru că reducerile sunt de până la 80%. Reduceri mai găsești și la Code School Clubs sau Librarium.

După sesiuni vesele la cumpărături, cei mici și cei mari deopotrivă se pot bucura de promoții la mese delicioase la Mado.

Consultă catalogul online cu reduceri și bucură-te de Winter Sale!

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top