Stiri

În campania de educație “Prietenul la volan se cunoaște”: Poliția Română și Bergenbier S.A. i-au premiat pe cei mai responsabili șoferi

Poliția Română i-a premiat pe cei mai responsabili șoferi din 5 orașe ale țării, într-o acțiune de educație rutieră desfășurată în parteneriat cu Bergenbier S.A.
Parte a campaniei Alege Viața – Prietenul la volan se cunoaște, acțiunea de educație rutieră și de încurajare a responsabilitații la volan desfășurată în noaptea de 28 spre 29 decembrie 2013 în București, Ploiești, Constanța, Iași și Cluj, a fost prima de o asemenea amploare națională. Astfel, aproape 1000 de șoferi au fost testați în decursul a 3 ore în toate cele 5 orașe, cei mai mulți fiind premiați cu materiale promoționale din campanie, pentru comportamentul responsabil la volan.

„Suntem foate mulțumiți de această acțiune comună și de rezultate. Am întâlnit mulți șoferi care au dat dovadă de un comportament responsabil la volan și am ținut să recompensăm simbolic acest lucru.”, a declarat domnul comisar-șef Lucian Diniță, Directorul Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției.

În paralel, Bergenbier S.A. a desfășurat în hypermarketurile Cora și Carrefour o promoție Bergenbier corelată cu acțiuni de încurajare a unui consum responsabil la volan. Participanții au testat ochelari speciali ce produc tulburări de vedere asociate consumului de alcool, au primit materiale informative din campania “Prietenul la volan se cunoaște” și au fost premiați cu o doză de Bergenbier Fără Alcool. Mai multe informații puteți afla pe pagina de Facebook a campaniei: www.facebook.com/prietenlavolan.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top