Stiri

VEZI Fotografii de la Zilele Prieteniei Bergenbier, 20-21 iulie

Weekendul 20 – 21 iulie 2013 a insemnat bere multa, distractie, concerte live si prietenie. Zilele Prieteniei Bergenbier 2013 au tinut doua zile si i-a avut ca invitati pe scena sambata 20 iulie: Partizan, Margineanu & Band, Cargo, Vita de Vie si vineri 21 iulie: Nightlosers, Niste Baieti, Parazitii si Alternosfera.
In randurile de mai jos puteti vedea cateva fotografii surprinse in fata Palatului Culturii din ambele zile ale festivalului organizat de catre Bergenbier Romania la Iasi.

Fanii trupelor care au concertat sâmbătă și duminică au trăit live experiența adevărată a muzicii. Și cum prietenia inspiră, artiștii au creat momente unice în cele două zile de festival. Sâmbătă, trupa Pinholes a dat startul petrecerii. A urmat formația Partizan, apoi Mihai Mărgineanu & Band. Vița de Vie au început seara de rock, iar Cargo au cântat alături de un oraș întreg “Ploaia” și “Aproape de voi”. Mai mult, Cargo si Adi Despot și-au surprins publicul cu un featuring pe piesa “Anarhia“.

Ziua de duminică a început pe versurile formației Rava, apoi influențele de punk rock ale celor de la Nişte Băieţi au electrizat spectatorii din Palatul Culturii. Blues-ul american cu elemente de folclor autentic ardelenesc s-au simțit ca acasă pe acordurile trupei Nightlosers. Alternosfera, “naționala de rock a Moldovei”, a impresionat printr-o prestație excelentă, aplaudată minute în șir de fanii prezenți la “Zilele Prieteniei”. Paraziții au încheiat în forță seara; FreakaDaDisk a început show-ul legendelor hip-hop-ului românesc cu o sesiune de freestyle, apoi Cheloo și Ombladon au cântat în fața zecilor de mii de fani din Iaşi.

”E incredibil să vezi câţi prieteni Bergenbier au răspuns pozitiv invitației noastre! Peste 20,000 de fani au venit să îşi asculte favoriţii şi au fost alături de noi în cele două seri. Oamenii din Iaşi au susţinut o adevărată demonstraţie a prieteniei. Urmează încă două oraşe în care ne aşteaptă prietenii Bergenbier”, a declarat Mihai Bonca, director marketing Bergenbier S.A.

Sursa Foto: Iustinian Popa, Bergenbier.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top