Stiri

Cea mai noua cafenea cu pariuri Sportive din Iasi

De acum, daca esti din Iasi, poti face bani relaxandu-te la o bere cu prietenii. Pentru asta, trebuie sa le multumesti celor de la StanleyBet, care, impreuna cu Sports Cafe a deschis o noua agentie in Iasi, pe Strada Sf. Lazar Nr. 39, langa magazinul de geamuri si oglinzi, care aduna conceptul de casa de pariuri cu ideea de cafenea intr-un mod cu totul si cu totul deosebit.

In noua locatie poti urmari competitiile live impreuna cu prietenii si sa serviti bauturile preferate de la barul agentiei. Uita de vizionarea meciurilor de acasa pentru ca la ei poti face bani in timp real. Trebuie doar mult studiu si putin noroc.

Nu trebuie sa fii neaparat amator de sport sa iti incerci norocul la bani pentru ca la ei ai o gama variata de pariuri: sport, nonsport, virtual si pariuri live.

Te simti pregatit sa castigi?

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

8 Comments

8 Comments

 1. Marius

  December 20, 2013 at 3:07 pm

  Am fost in aceasta agentie ..este la mine in zona .. mi-a placut ce-am vazut.. fara personaje dubioase cum sunt prin alte sali..de laudat ce s-a facut acolo pe langa ce sali mai sunt in oras. .chiar se merita.

 2. Ciprian

  December 20, 2013 at 3:11 pm

  Unde este mai exact agentia asta?  Stiu unde este magazinul de geamuri si oglinzi si trec in fiecare zi pe acolo dar nu am vazut nici o agentie stanleybet deschisa.

 3. Marius

  December 20, 2013 at 3:16 pm

  Nu este la strada principala…este pe straduta care duce in tudor prin spate la facultati..chiar pe colt ..se vede cu rosu la intrare.

 4. Andrei

  December 20, 2013 at 3:23 pm

  Am fost si eu in aceasta agentie .am pus bilet si am urmarit meciul cu steaua.Frumos, imi place canapeaua din mijloc, poti sta la o bere in timp ce urmaresti meciul.poti pune si pariuri live.osa mai merg .imi place.

 5. SportsCafe

  December 20, 2013 at 3:39 pm

  Multumim la toti cei care au trecut pragul agentiei noastre si speram ca ne-am ridicat la nivelul asteptarilor voastre. Va asteptam in fiecare zi intre orele 10:00 – 22:00 .

 6. dana

  December 20, 2013 at 3:41 pm

  Daca vreau sa vin sa urmaresc impreuna cu prietenii finala pentru X-Factor imi trebuie rezervare pentru masa ? suntem 6-8 persoane . multumesc

 7. SportsCafe

  December 20, 2013 at 3:48 pm

  Nu este nevoie de rezervare..sunt destule locuri dar daca sunteti 6- 8 persoane indicata ar fi canapeaua care se vede si in poza.Daca doriti o retinem pentru duminica.

 8. Razvan

  December 20, 2013 at 5:40 pm

  Va asteptam la noi !
  Razvan si Bogdan :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top