concept trei iasi
Fashion

Todo Dumitrescu – Noua imagine Filip Cezar pentru colectia de costume din 2019

Filip Cezar este o casa de moda din capitala Romaniei reprezentata de SC ADFIL COLECTION SRL. Fondata in 2012 in Bucuresti, casa de moda Filip Cezar este cunoscuta pentru renumitele costume, camasi si accesorii personalizate pentru barbati, dar si pentru articolele din piele de cea mai buna calitate.

De-a lungul istoriei sale, Filip Cezar a integrat si a redefinit conceptul de costume personalizate in Romania, oferind exclusivitate tinerilor si domnilor ce doresc o imagine unica, creata dupa personalitatea si tiparul acestora. Aici totul se lucreaza manual iar croitorii au peste 20 de ani de experienta!

Casa de moda Filip Cezar este de asemenea, un punct de referință pentru artisti, domeniul de fashion si divertisment, lumea culturala, institutionala si de afaceri.

Avand mai multe colaborari cu artisti de talie mondiala, Filip Cezar a ales sa asocieze imaginea colectiei de ceremonie din 2019 cu tanarul actor Toto Dumitrescu, care a si pozat in minunatele costume de ceremonie ce au fost realizate manual dupa masurile acestuia.

La cei 21 de ani pe care ii are, Toto Dumitrescu a reusit sa se faca remarcat in lumea actoriei, fiind considerat de critici unul dintre cei mai buni actori români ai momentului.

Tanarul actor a jucat in mai multe filme precum, “Hackerville” (2018), “Un pas in urma serafimilor” (2017), “Olah, High Strung” (2016), “Palatul pionierilor” (2015), “Veronel Milenkovici”, “Love by Design” si are de gand sa isi continue studiile la o facultate din Londra.

Pentru ca atat designerul vestimentar, cat si actorul, impartasesc o pasiune pentru arta si pentru costumele realizate manual, Todo a acceptat sa pozeze pentru noua colectie Filip Cezar chiar daca a fost intors din drum, fiind deja in aeroport, in drumul sau spre Londra.

La sedinta foto, Todo a impresionat intreaga echipa prin gesturile si mimica ce reflectau calitatile unui adevarat actor, talente ce s-au putut vedea in imaginile pentru noua campanie Filip Cezar.

Produsele brandului de costume Filip Cezar reflecta modul de viata al barbatului cu stil si personalitate in momentele importante din viasa sa. Atelierul premium, realizează manual, la comanda, costume si camasi pentru barbati. Croitoria clasică traditionala imbinata cu ultimele tendinte, reflecta valoarea unei tinute unice.

Produsele Filip Cezar sunt lucrate doar in studioul propriu, de catre croitori cu vasta experienta in domeniu. Accesoriile folosite sunt de cea mai inalta calitate. Nasturii sunt din materiale naturale precum corozo, real horn (corn), bone (os) si madre perla (sidef).

Clientul este sfatuit de o echipa profesionista in consultanta pentru alegerea modelului si are posibilitatea de a alege tesaturile si accesoriile din colectiile propuse de cei mai celebri producatori precum: Lanificio F.lli Cerruti, Loro Piana, Vitale Barberis Canonico, Marzotto, Marlane, Albini, Monti, Brunello S.p.A. si multi altii.

Tiparul folosit este realizat si personalizat in exclusivitate pentru fiecare client in parte. Dupa stabilirea tuturor detaliilor, dureaza aproximativ 20 de zile lucratoare pana cand clientul va intra in posesia costumelor comandate. In decursul acestei perioade, clientul este chemat la 2-3 probe intermediare pentru a definitiva cat mai exact detaliile dorite si pentru a garanta satisfactia maximă a unui produs de calitate complet personalizat.

Produsele Filip Cezar le gasiti si online pe siteul http://www.filipcezar.com/ro/ dar si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/atelierfilipcezar/

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top