Stiri

Cum arata orasul Iasi prin Instagram?

Cum arata orasul Iasi prin Instagram?Tehnologia ne impinge sa avansam din mai multe puncte de vedere, dar mai ales la comunicare. Una din cele mai de succes retele de socializare ale momentului este Instagram. Ca sa inteleaga toata lumea, instagram este o aplicatie pentru smartphoneuri ce ruleaza pe sistemele de operare iOS si Android, in care dupa ce iti faci cont pui fotografii, in special facute cu telefonul mobil, care iti apartin, adica care sunt facute de tine. Ce fel de poze se pun pe Instagram? De obicei Selfies, food, porn, arhitectura, masini, peisaje si multe altele.

La fel ca si pe Facebook, cand se urca o fotografie i se pune o descriere si un hashtag. Ei bine daca aveti Instagram si chiar il folositi si puneti imagini din Iasi puteti folosi hashtagurile #iasi si #viatainiasi, astfel toata lumea poate vedea imaginile facute de voi, chair daca nu sunt din acest oras, dar astfel isi fac o idee si daca au un drum incoace sigur nu-l vor refuza. La Cluj Napoca, pe tema asta s-a facut o expozitie cu fotografii luate de pe Instagram.

Mai jos aveti cateva fotografii de pe Instagram cu ceea ce se posteaza in aceasta retea de socializare cu si despre orasul Iasi.

Facebook Comments

5 Comments
To Top