Stiri

Unde isi fac iesenii pozele ce le publica pe Instagram

instagram-logoCele mai folosite locatii din care iesenii isi fac pozele de pe Instagram sunt cartierul Alexandru cel Bun, Universitatea Al. Ioan Cuza, Time Out, McDonald’s, Palas Mall si Cafeneaua Piata Unirii. A fost lansat un proiect ce reuseste sa duca aplicatia Instagram la un alt nivel si anume, HereFeed este o harta in timp real ce iti arata in orasul tau unde sunt facute si urcate pe Instagram cele mai multe fotografii, asta intamplandu-se pe baza geo-locatiei. HereFeed nu face altceva decat sa centralizeze locatiile si sa iti arate care sunt zonele cele mai instagramate.

Dupa cum spuneam cele mai folosite locatii din care iesenii isi fac pozele de pe Instagram sunt cartierul Alexandru cel Bun cu 845 check-in-uri facute de catre 74 persoane, Universitatea Al. Ioan Cuza cu 1,760 check-in-uri facute de 369 persoane, Time Out cu 2,808 check-in-uri facute de catre 534 persoane, McDonald’s cu 1,910 check-in-uri facute de 609 persoane, Palas Mall cu 7,672 check-in-uri facute de 1,867 persoane, Cafeneaua Piata Unirii, Gara Iasi, Zimbru, UMF (Universitatea de Medicina si Farmacie).

iasi-instagram-4u

Internautii Ieseni nu prea folosesc Instagram, Bucuresti pe primul loc ca numar de utilizatori si de check-in-uri

Ce e interesant este ca daca vei da click pe acele buline roz, iti va aparea o fereastra noua unde vei vedea cele mai noi poze urcate pe Instagram din acea locatie, cu cat bulina mai mare cu atat locatia este mai populara.

iasi-instagram-4u0

Cum arata orasul Iasi prin Instagram?

iasi-instagram-4u1

iasi-instagram-4u2

Pe cand Bucurestenii prefera sa Instagrameze in Piata Romania cu 42.059 check-in-uri facute de catre 5.461 persoane, in capitala, ca oras cu 20.344 check-in-uri facute de catre 6.871 persoane, Embassy cu 32.545 check-in-uri facute de catre 6.393 persoane, Centrul Istoric, ASE (Academia de Studii Economice), Colegiul National “Gheorghe Lazar”, Piata Unirii.

Clujenii prefera la Iulius Mall, Polus Center, Cartierul Manastur, Cartierul Gheorgheni, Starbucks, Cartierul Zorilor, Shto College Bar, Liceul Teoretic “Gheorghe Sincai”.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top