Stiri

Filme online la doar 1 Eurocent pe luna de la Voyo.ro

img_1813Voyo.ro este cea mai mare platforma de vizionare a filmelor online din Romania, ce ofera cele mai noi seriale internationale si filme artistice ce pot fi vazute doar prin plata unui simplu abonament lunar sau chiar si prin sistemul Pay Per View. Acesta este disponibil online is poate fi vazut atat pe deviceuri precum telefoane mobile, tablete, laptop dar si direct pe televizorul tau. Incepand de astazi, Voyo are o oferta ce nu poate fi refuzata, de pe 26 februarie pana pe 28 februarie 2014, iti poti face un abonament pe o luna pentru doar 1 eurocent pe luna. Plata facandu-se prin PayPal su prin card bancar.

1 Eurocent pentru a putea vedea peste 700 de filme, cele mai noi seriale precum House of Cards, The BlackList, filme artistice, emisiuni si posturile de televiziune ProTV, Acasa, Procinema, Sport.ro, Acasa Gold si ProTV NEWS.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe Voyo.ro si sa-ti faci cont dupa care te duci la voyo.ro/plata, dupa care dai click pe VOUCHER, introdu codul “OFERTA”, alege cum vrei sa platesti, prin card bancar sau PayPal, aboneaza-te si primesti prima luna doar pentru 1 eurocent in prima luna. Aceasta oferta si folosirea voucherului “OFERTA” este disponibila pana pe 28 februarie 2014.

Prin aplicatiile de iPhone, iPad, Android si Smart TV (Samsung, LG, Panasonic), Voyo.ro iti aduce
divertismentul oriunde ai fi. Urmeaza mult mai multe aplicatii. Let’s VOYO! Atentie, dupa prima luna care costa doar 1 Eurocent pe luna, pretul unui abonament creste, incepand de la 2,16 Euro + TVA.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top