Stiri

Hilton se extinde in Romania cu noul Hampton by Hilton la Iasi

Hilton se extinde in Romania cu noul Hampton by Hilton la IasiZvonurile din piata spuneau ca proprietarul Hotelului Europa, Gheorghe Ionescu si-a inchis afacerea, invocand pretextul de “renovare a hotelului”, dar apare o noua veste bomba si anume ca Hilton Worldwide a incheiat un parteneriat de adeschide primul hotel in Iasi, astfel ajungand la un total de 12 hoteluri in Romania. Hotelul este in proprietatea SC Inproiect SRL si va activa ca a doua unitate de tip Hampton by Hilton Romania.
Hampton by Hilton Iasi se va deschide in a doua jumatate a anului 2014, asta dupa ce actualul Hotel Europa cu ale lui 15 etaje vor trece printr-o renovare generala. Hotelul va avea 123 de camere, o zona cu design contemporan ce va fi amenajata pentru micul-dejun si bar. Clientii se vor putea bucura de standardul specific Hampton by Hilton in totalitate, elemente specifice brandului ce se intanesc in toata lumea.

“Hampton by Hilton Iaşi completează oferta de pe piaţa hotelieră a orașului oferind oaspeților noştri servicii de calitate, la standarde internaționale, specifice brand-urilor din portofoliul nostru. Poziţionarea convenabilă și apropierea de zona comercială a orașului îi vor atrage atât pe călătorii aflați în vacanță, dornici să descopere atracțiile turistice locale, cât și pe cei care călătoresc în interes de serviciu şi vizitează acest important centru de afaceri al ţării,” a declarat Phil Cordell, Global Head, Focused Service and Hampton Brand Management.

Fiecare camera din cele 123 ale hotelului va avea parte de confortul intalnit brandului, astfel patul specific Clean and Fresh Hampton BedTM va fi si el prezent, iar toti clientii se vor bucura de internet gratuit prin wireless. Pe langa acestea, vor fi disponibile 100 de locuri de parcare, o sala de fitness, sali de conferinta, restaurant, iar dupa procesul de renovare, Hampton by Hilton Iasi va intra in celebrul program de loialitate Hilton Hhonors, din care fac parte cele 10 branduri hoteliere ale Hilton Worldwide, astfel clientii primesc puncte de fidelizare atunci cand aleg serviciile hotelurilor Hilton din intreaga lume, aceste puncte transformandu-se in beneficii.

In reteaua Hilton HHonors mai intra si alte lanturi hoteliere precum Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Inn, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton, Hilton Grand Vacations.

Hampton by Hilton in Liverpool

Hampton by Hilton in Liverpool

“Fiind cea mai mare dintre țările balcanice, România reprezintă o piaţă importantă pentru dezvoltarea brandurilor noastre, o piaţă unde vom continua derularea şi a altor proiecte interesante. Printre acestea se numără un hotel DoubleTree by Hilton la Sighișoara care se va deschide spre finalul acestui an. Suntem încrezători că şi în anii următori va exista un context favorabil dezvoltării noastre constante şi că noul hotel din Iaşi va deveni, în scurt timp, un reper important pentru piaţa hotelieră locală” a adăugat Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President, Development, Europe & Africa, Hilton Worldwide.

Hotelul Hilton din Iasi va fi situat in centrul orasului, la 5 minute de complexul urbanistic Palas dar si de alte locatii cheie a orasului, precum constructii istorice, muzee, biserici si manastiri, mall-uri, baruri, cluburi, cafenele si restaurante.

Hamton by Hilton este prezent in Romania prin Hampton by Hilton Cluj-Napoca ce s-a deschis in 2013 si alte locatii Hilton Worldwide precum Athenee Palace Hilton din Bucuresti ce implineste anul acesta 100 de ani de la deschidere si DoubleTree by Hilton Bucuresti din Piata Unirii, Boubletree by Hilton Oradea s Hilton Sibiu.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top