Stiri

Samsung Galaxy S5 mai devreme decat se credea

Nu a trecut mult timp de cand Samsung la lansat Galaxy S4 si deja se vorbeste intens despre Galaxy S5. Cu siguranta stiti ca Samsung este un producator care prin potentialul sau s-a situat pe primul loc in clasamentul vanzarilor mondiale, ei bine noul model de smartphone va veni pe piata pentru a arata de ce este in stare brandul IT&C, in care tehnologia de ultima generatie va fi accesibila oricui si acest lucru se datoreaza competitiei acerbe ce are loc in acest moment pe piata din acest segment.

Samsung Galaxy S5 va avea un procesor cu o noua frecventa de peste 2 GHz iar chipsetul Exynos va avea 64 de biti cu opt nuclee. Noile tipuri de procesoare de 64 de biti sunt deja utilizate de catre concurentul numarul 1 de pe piata si anume Apple, iar Samsung cu siguranta nu va sta cu mainile in san si v-a lua masuri, suna bine un octa-core cu nuclee Cortex-A53/A57, nu? Memoria RAM ar putea ajunge pe noul Galaxy S5 la 3 GB sau poate chiar si la 4GB, modelul proaspat lansat Galaxy Note 3 intarind foarte mult aceasta speculatie.

Vezi cel mai bun pret pentru Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S5 va schimba camera actuala de 8 Megapixeli, cu siguranta telefonul multimedia, va aduce clientilor sai noutati la capitolul fotografie si video pentru ca noile tehnologii deja au depasit la acest capitol ceea ce se regaseste pe Galaxy S4. Se preconizeaza ca noua camera va fi produsa de catre SONY si ar putea oferi 16 Megapixeli.

Pe langa toate acestea, noul Galaxy S5 vine cu noua generatie a sistemului de operare Android 4.4 Kit Kat, Google deja pregateste intens lansarea pe piata a noii versiuni ce poarta numele platit de catre Nestle.

Mai pe scurt, zvonurile spun despre Samsung Galaxy S5 ca va oferi o materie de 3200 mAH, sisteme de protectie mai avansate de rezistenta la socuri si contactul cu apa, procesor de cel putin 2 GHz Octa-Core, un display de 5,2 inch, camera foto de 16 Megapixeli si inca una secundara de 5 Megapixeli dar si memorie interna de pana la 128 GB.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top