Stiri

Trandafirii cu aspect de Zahar – in premiera la Iasi

Trandafirii cu aspect de Zahar - in premiera la IasiDelicati si stralucitori – trandafirii cu aspect de zahar (The Sugar Look Roses) fac parte din categoria cadourilor premium daruite la 8 Martie, la ziua de nastere, ziua onomastica sau pur si simplu fara nici o ocazie.
Un singur fir de trandafir cu aspect de zahar aduce cel mai frumos zambet persoanei dragi din viata ta si ii deschide inima, oferind senzatia, chiar si pentru cateva secunde, ca plutesti de fericire.

De 8 Martie, alege sa comanzi propriul buchet de trandafiri “sugar”. Poate contine 5 trandafiri sau poate 25. Fiecare aranjament are in compozitie verdeata de lux si ambalaj asortat. In plus, ai un martisor handmade din partea casei, iar livrarea la domiciliu este gratuita folosind cod cupon zahar.

Trandafirii cu aspect de Zahar - in premiera la Iasi

Comanda online acum, pe www.floriiniasi.ro sau prin telefon sau vino la Gutuiul de Aur, in Str. Pacurari 122 (langa ING Pacurari)!

FloriinIasi.ro este o florarie a carei stil se defineste prin eleganta, rafinamentul, creativitatea si originalitatea aranjamentelor florale, rapiditatea echipei de livrare si puterea de a ne adapta la cerintele fiecarui client. Livram flori proaspete si cadouri la domiciliu, in maxim 2 ore, de luni pana duminica, 24 / 24.

Trandafirii cu aspect de Zahar - in premiera la Iasi

FloriinIasi.ro gazduieste colectii de lux si noutati periodice. Comenzile se pot efectua online, in maxim 5 minute. Echipa florariei FloriinIasi.ro are o experienta vasta, de peste 7 ani, dobandita zi de zi, cu cei mai exigenti si pretentiosi clienti, cunoscuti la nivel national si international.

Contact:
Gutuiul de Aur, Str. Pacurari nr. 122 (exact in Statia Petru Poni)
T: 0232-244100
M: 0745-245216

www.floriiniasi.ro
www.facebook.com/floriiniasi.ro
www.twitter.com/floriiniasi
www.gutuiuldeaur.ro

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top