Stiri

De 8 Martie, floriiniasi.ro iti daruieste aranjamente de primavara romantice, cu structuri moderne

De 8 Martie, floriiniasi.ro iti daruieste aranjamente de primavara romantice, cu structuri moderne8 Martie trebuie sa fie o zi frumoasa si pretioasa pentru toate femeile din viata noastra: mama, sotie, iubita, bunica, sora.
8 Martie este o zi in care trebuie sa surprinzi si sa dovedesti nu numai ca gestul conteaza, ci si preocuparea pentru a alege cel mai frumos cadou, atentia la detalii, creativitatea, noutatea.
Pe www.floriiniasi.ro, dar si la Gutuiul de Aur – centrul pentru design floral si evenimente din Statia Petru Poni (Str. Pacurari 122), gasesti aranjamente florale de primavara inedite, cu compozitii romantice si structuri moderne. In plus, ai bonus martisorul si felicitarea pentru mesaj.

Comanda online acum, pe www.floriiniasi.ro, prin telefon la 0745245216 sau vino la Gutuiul de Aur – centrul pentru design floral si evenimente, din Str. Pacurari 122 (langa ING Pacurari)!

FloriinIasi.ro este o florarie a carei stil se defineste prin eleganta, rafinamentul, creativitatea si originalitatea aranjamentelor florale, rapiditatea echipei de livrare si puterea de a ne adapta la cerintele fiecarui client. Livram flori proaspete si cadouri la domiciliu, in maxim 2 ore, de luni pana duminica, 24 / 24.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top