Evenimente

Oamenii florilor te provoaca sa traiesti emotia pura. Accepti provoarea?

Oamenii florilor te provoaca sa traiesti emotia pura. Accepti provoarea?
Oamenii florilor te invita sa decoperi emotia unui eveniment unic care va avea loc in cel mai romantic loc al Iasului, Palatul Culturii.
Traieste o experienta de neuitat alaturi de oamenii florilor!
Iasul, orasul oamenilor creativi, al iubitori de cultura si al pasionatilor de frumos, isi deschide portile pentru un eveniment de design floral la standarde internationale.

Bloom your life Iasi“, organizat de Floristiq Art International in colaborare cu Decro Floristica, este un program unic de design floral, care isi propune sa infloreasca viata participantilor, indiferent daca sunt floristi la inceput de drum, fac parte din lumea florilor de mai multi ani sau pur si simplu sunt pasionati de frumusetea florilor si vor sa invete sa faca designuri florale pentru a le darui prietenilor sau pentru a-si decora casa.

Participantii se pot pregati pentru doua zile de emotie pura, in care vor realiza impreuna o instalatie florala inedita si vor descoperi secretele designurilor florale, pe care pana acum le vedeau doar pe Pinterest sau in reviste.

Doua zile pline de magie si culoare, timp in care designerii floristi vor impartasi cu participantio tehnici de design floral, secrete din domeniu si multe alte surprize!

Oamenii florilor te provoaca sa traiesti emotia pura. Accepti provoarea?

Oamenii florilor

Andreea Stor – Profesor international de floristica si designer floral cu peste 10 ani de experienta, fondatoarea Floristiq Art International , cea mai performanta scoala de design floral din Romania si una dintre cele mai bune din lume. Andreea a revolutionat design-ul floral romanesc si a fost prima reprezentata a Romaniei pe scenele internationale de profil. Este de asemenea presedinta primei Asociatii Nationale a Floristilor din tara si a pus bazele celui mai complex program de dezvoltare a floristilor din Romania, FloristiqArt.

Raluca Olaru – Designer florist si owner Decro Floristica, a invatat ca florile sunt un fel de a fi, iar floristica o lume minunata cu un stil de viata diferit. In cei 8 ani de activitate, a pus in scena peste 200 de evenimente. Coordoneaza intreaga echipa Decro, semneaza creația de design floristic si insoteste clientii pas cu pas pe drumul organizarii evenimentelor. Este licențiată în Design, de catre Facultatea de Arte Vizuale si Design din Iasi, completandu-si studiile cu un program de master in cadrul Facultatii de Horticultura Iasi.

Pentru cine este acest eveniment?

• Persoane care isi doresc sa invete cum sa faca aranjamente florale pentru a le darui cadou sau pentru a-si decora casa
• Persoane care vor sa-si decoreze intr-un mod inedit casa pentru sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou;
• Pasionati de flori care se gandesc sa inceapa o cariera in acest domeniu;
• Floristi la inceput de drum care vor sa cunoasca tainele si farmecul acestei meserii;
• Floristi experimentati care vor sa-si imbunatateasca tehnicile;
• Pentru oricine isi doreste sa traiasca o experienta unica, emotionanta, de neuitat, in cel mai romantic loc al Iasului.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top