Revelion 2019 Iasi
Evenimente

Curtea Berarilor Timișoreana Iași sărbătorește cinci ani de poveste și tradiție a berii!

Curtea Berarilor Timișoreana Iași sărbătorește cinci ani de poveste și tradiție a berii!Curtea Berarilor Timișoreana din Iași sărbătorește vineri, 21 noiembrie, cinci ani petrecuți împreună cu cea mai îndrăgită bere a românilor. Vă invităm la o seară plină de voie bună, alături de Mihai Mărgineanu și melodiile lui de suflet.
Berea Timișoreana invită toți iubitorii de bere și muzică bună din Iași la Curtea Berarilor Timișoreana situata pe bulevardul Ștefan cel Mare, nr. 10, vineri, de la orele 20:00, la o seară de poveste, în care berea proaspătă și muzica bună vor acompania glasurile pline de veselie într-o atmosferă de petrecere. Mihai Mărgineanu ne va încânta cu cele mai frumoase cântece de petrecere și va crea o atmosferă de sărbătoare, așa cum se cuvine. Mușterii care ați trecut de vârsta majoratului, distractia vă așteaptă, așa că intrarea este liberă!

Curtea Berarilor Timișoreana este locul perfect în care să sărbătorești, împreună cu cei mai dragi prieteni. Vă invităm în această zi de sărbătoare alături de noi, să ciocnim halbe spumoase și să încingem atmosfera.

Vă așteptăm cu voie bună și poftă de petrecut, vineri, de la 20:00, la Curtea Berarilor Timișoreana Iași, unde vom savura specialitățile Timișoreana, iar Mihai Mărgineanu ne va încânta auzul.

Curtea Berarilor Timișoreana Iași sărbătorește cinci ani de poveste și tradiție a berii!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.curatatorie incaltaminte iasi Iasi

 
To Top