Stiri

Accident astazi in Fundatie, un automobil a cazut in pasajul subteran Mihai Eminescu

Accident astazi in Fundatie, un automobil a cazut in pasajul subteran Mihai EminescuAstazi, 3 iunie 2014, in jurul orei 15:45 a avut loc in zona Fundatiei un grav accident rutier, o autoutilitara Mercedes Sprinter care cobora din Copou s-a izbit de o masina KIA cu numere de Vaslui in apropierea pasajului subteran Mihai Eminescu. In urma impactului, autoutilitara Mercedes a cazut in pasaj de la o inaltime de aproximativ 12 metri. La fata locului inca se afla echipaje SMURD si Pompieri ce acorda ingrijiri persoanelor din Mercedes Sprinter.

Politia inca se afla la fata locului pentru a afla cum s-a produs accidentul.

11

3

4accident_in_fundatie_o_masina_a_cazut_in_pasaj

16accident_fundatie_masina_cazuta_in_pasaj

Sursa Foto: Ziarul de Iasi, bzi.ro

Facebook Comments

3 Comments

3 Comments

 1. cristi

  June 3, 2014 at 7:47 pm

  De rasul lumii. Daca si acolo faci accident , unde se merge cu 20km/h si se cedeaza trecerea. Cum naiba sa cazi in pasaj?

 2. cristi

  June 3, 2014 at 7:51 pm

  Stia el Primarul de ce sapa o groapa acolo.

 3. Un sofer

  June 4, 2014 at 7:26 pm

  Primarul asta…poate ca director al rajac-ului a fost de mina 1, dar ca primar este de mina a ‘nspea. Daca in tunel cadea fi’sa atunci garantat jegul ala de vaslui facea puscarie si i se lua carnetul pe viata; ei dar cum este vorba de neste no-name-uri, who cares???
  cit despre pulitia romana, ei is buni la dat amenzi, copiilor si femeilor care trec pe rosu, daca nu ai 60 km la ora ci 61, daca nu ai luminile aprinse la sosea, etc, ca doar asa le creste si lor stima de sine, si se simt si ei mai barbati; azi eram in tg cucu, aveam verde pe sensul de mers, si era sa ma pocneasca un idiot pentru care verde intermitent e o optiune daca nu risca sa pupe vreun tir; zilele trecute in aceeasi zona, masina de langa mine a semnalizat stanga, eu mergeam inainte, iar un bou din spate cu masina ultimul raget, nu a astetat pe ala sa faca stinga, ci s-a bagat pur si simplu, si tot el claxona nervos, ca trebuia sa stie tot orasul ca golanul cu masina smechera a iesit la plimbare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top