Stiri

Se recomanda sa fac periodic chestionare auto, chiar daca am luat permisul?

Se recomanda sa fac periodic chestionare auto, chiar daca am luat permisul?Foarte multi oameni asteapta cu cea mai mare nerabdare sa ia permisul auto, iar pentru asta se pregatesc extrem de bine inainte de examen. Sute de chestionare auto, zeci de ore de condus si o cantitate mare de stres sunt depuse pentru pregatirea examenului, cu scopul de a lua permisul din prima.

Dupa ce s-a luat permisul insa, putina lume mai acorda atentie chestionarelor auto, acestea facand praf in biblioteca, daca sunt fizice sau fiind uitate intr-un istoric de browser, daca sunt online cum sunt si cele de aici. Daca vrei sa fii un sofer cu adevarat bun insa, trebuie sa faci chestionare chiar si dupa ce ai luat permisul de conducere, din motive care pentru foarte multi sunt destul de evidente.

Care sunt beneficiile chestionarelor, dupa ce ai luat permisul?

In primul rand, iti pastrezi cunostintele intacte. Nu trebuie sa faci zilnic chestionare, deoarece ar fi absurd, insa o data pe luna poti sa mai arunci un ochi pe un site de chestionare si sa iti improspatezi cunotintele despre legislatie. In felul acesta nu vei uita niciun semn si nicio regula de circulatie.

scoala-auto-tarife-2014-624x416

Faptul ca nu uiti te poate face sa economisesti foarte multi bani pe care ii poti da pe amenzi in cazulin care gresesti in necunostinta de cauza. Ba chiar poti sa iti pastrezi permisul intact, deoarece multegreseli aparent banale se taxeaza cu pierderea permisului.

Un alt mare avantaj al rezolvarii chestionarelor auto dupa ce ai luat permisul este reprezentat de faptul ca esti la curent cu toate modificarile din legislatie. Legislatia auto se schimba de la an la an si multe reguli pe care crezi ca le cunosti bine, pot fi eronate. Din acest motiv, rezolvarea frecventa a chestionarelor auto te poate scuti de foarte multe probleme.

Cat de des este recomandat sa faci chestionare auto dupa ce ai luat permisul?

Este evident ca nu trebuie sa faci zilnic si nici macar o data pe saptamana. Cand te simti relaxat si esti in fata calculatorului insa, poti sa deschizi un site de chestionare auto si sa iti testezi cunostintele. Acest lucru se poate intampla o data pe luna, o data la doua luni sau cand ai timp pentru asta. Este indicat insa sa nu depasesti mai mult de 2 luni fara un chestionar rezolvat.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Alexandru

    June 3, 2014 at 5:02 pm

    Chiar aveti dreptate, este important sa mai faci chestionare auto si dupa ce ai luat permisul si chiar mai mult, sa citesti periodic legislatia auto pentru a tine pasul cu schimbarile facute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top