Stiri

Cei mici pentru cei mici, de 1 iunie la Frankly Burgers

Cei mici pentru cei mici, de 1 iunie la Frankly BurgersDe Ziua Copilului, vino la Frankly Burgers, in Cafeneaua Piata Unirii, sa te bucuri de cei mai deliciosi burgeri gourmet. Duminica, 1 iunie, Frankly Burgers isi asteapta consumatorii in numar cat mai mare sa se bucure de o surpriza speciala: burgeri mici, oferiti cadou, de Ziua Copilului.
Surpriza gustoasa va fi oferita tuturor consumatorilor la fiecare comanda de burgeri Frankly in varianta mare. Sunt asteptati parintii si copiii, dar si toti cei care vor sa-si rasplateasca pofta si curiozitatea.

Oferta este valabila o singura zi, de 1 iunie, la Cafeneaua Piata Unirii, iar burgerii pot fi comandati chiar si la pachet.

Produsele si ingredientele pot fi consultate aici: www.frankly.ro

1iunie-portret-web-04-1

Despre Frankly Burgers
Brand prietenos dedicat prepararii si gatirii de burgeri gourmet avand la baza un concept de mancare responsabila cu mediul si consumatorii, din ingrediente proaspete locale, prezentate transparent. Deschis in Cafeneaua Piata Unirii, sub descrierea Seriously Friendly Gourmet Burgers, Frankly livreaza burgeri gustosi si echilibrati si vorbește despre latura captivanta, plina de energie a mancarii urbane.

Descopera, alaturi de Frankly, ca te poti bucura de burgeri deliciosi si in acelasi timp sanatosi, cu ingrediente proaspete si proprietati nutritive.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top