Stiri

Chef Galerie – un nou Restaurant ce se deschide in Iasi

Chef Galerie - un nou Restaurant ce se deschide in IasiChef Galerie aduce un concept cu totul nou pe piaţa de dining din Iaşi, oferind clienţilor un spectacol culinar, încă de la intrare. Elementele cheie ale restaurantului sunt renumitele aparate Josper, o combinaţie elegantă între grill şi cuptor, care funcţionază doar pe bază de cărbuni. Astfel, preparatele Chef Galerie se disting printr-o savoare aparte, arome fine şi o textură care răsfaţă simţurile. Magia gastronomică se petrece chiar sub ochii clienţilor, spaţiul dedicat grill-ului fiind special amenajat în mijlocul restaurantului. Iubitorii deliciilor culinare vor avea la dispoziţie o nouă locaţie, în care gastronomia este ridicată la nivel de artă. Chef Galerie se deschide în Parcul Palas, sâmbătă, 5 iulie 2014, fiind primul restaurant din Iaşi specializat în prepararea grill-ului.

Meniul Chef Galerie cuprinde feluri de mâncare apetisante, pe gustul oricărui pofticios. Realizate din ingrediente de cea mai bună calitate, de către bucătari cu experienţă, preparatele Chef Galerie sunt o bucurie pentru papilele gustative. Supe rafinate, fructe de mare sofisticate, paste după reţete originale, grill din carne de vită, porc sau pui în arome ispititoare şi deserturi delicioase îi vor încânta pe clienţii Chef Galerie şi îi vor face să revină mereu cu plăcere.

Din 5 iulie, Chef Galerie îşi primeşte oaspeţii într-un ambient cu totul deosebit. Amenajat cu mult bun gust, prin îmbinarea unor elemente de decor industrial cu lemn şi cărămidă, Chef Galerie aduce conceptul de „urban dining” mai aproape de ieşeni. Capacitatea restaurantului este de aproximativ 160 de locuri, parte dintre acestea fiind disponibile pe o pasarelă suspendată.

Chef Galerie, gustul care te pune pe jar!

10322837_683614041687263_2251784577150923455_n

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top