Stiri

Oportunităţi de practică şi internship în domeniul Marketingului la grupul de firme Conex

afis1-online-iulie-20141-bun
Oportunităţi de practică şi internship în domeniul Marketingului la grupul de firme Conex. Dacă ești pasionat de Marketing, Grupul de Firme Conex îți oferă în vara aceasta un stadiu de practică de două luni, dedicat exclusiv studenților, masteranzilor și absolvenților interesați de acest domeniu.

Candidatul ideal trebuie să fie:
– pasionat de Marketing;
– ambitios;
– deschis la nou;
– în căutarea unei noi provocări care sa îl propulseze în carieră;

Responsabilități:
– dezvoltarea unei strategii personale inovative prin care să beneficiezi de oportunităţi profesionale şi de invăţare continuă;
– explorarea oportunităţilor de carieră pe piaţa locurilor de muncă, şi dezvoltarea unui set extins de abilităţi transferabile;
– experimentarea unui loc de muncă;
– identificarea şi demonstrarea aptitudinilor necesare pentru a cauta, obţine şi păstra un loc de muncă;

Scurtă descriere a companiei:
Grupul Conex este unul din principalele grupuri industriale din România care, prin cele trei linii de afaceri – producţie, comerţ şi servicii industriale – oferă piese şi componente pentru industria auto, utilaje şi echipamente complexe industriale precum şi soluţii integrate de afaceri pentru a răspunde la nevoile pieţei naţionale şi la cele dezvoltate în peste 30 de ţări.

Te poți înscrie prin completarea formularului sau trimite, până la data de 20 iulie, CV-ul tău, scrisoarea de intenție și fișa matricolă la info@conexgrup.ro , având ca subiect „Programul Summer Internship Conex 2014 – Marketing”.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top