Stiri

Mis Valigeria, un nou magazin la Palas Mall Iasi

Mis Valigeria, un nou magazin la Palas Mall IasiPasionaţii de cumpărături, care se pregătesc de concediul de vară, se pot bucura de o nouă destinaţie de shopping cu stil, în Palas Mall.
Pe 31 mai 2014, Valigeria.ro a deschis, în ansamblul Palas, al doilea magazin Mis Valigeria din ţară. Situat la parterul Galeriei Palas Mall, Mis Valigeria este un magazin multibrand pe segmentul „bags, luggage and accessories”.

Noua locaţie pune la dispoziţia clienţilor o gamă diversificată de trollere de toate dimensiunile, genţi de voiaj, genţi şi rucsacuri pentru laptop, genţi şi rucsacuri sport, genţi business şi serviete, precum şi genţi fashion şi accesorii pentru doamne.

Mis Valigeria, un nou magazin la Palas Mall Iasi

Produsele provin de la producători de renume mondial din domeniu, ca RV Roncato, Bric`s, Mandarina Duck, The Bridge pentru gama high-class de trollere, genţi fashion şi business, genţi şi rucsacuri sport, Tuscany Leather pentru genţi lucrate manual din renumita piele de viţel de Toscana. În plus, Mis Valigeria comercializează şi articole dedicate celor mici, precum trollere, rucsacuri şi genţi cu diverse personaje din desene animate, sub licenţă Disney.

Mis Valigeria, un nou magazin la Palas Mall Iasi

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top