Stiri

SOFTVISION a atins pragul de 1000 de angajați

SOFTVISION a atins pragul de 1000 de angajați Cea mai mare companie românească IT a înregistrat o creștere de 12% a echipei în prima jumătate a anului, atingând astfel pragul de 1000 de angajaţi. SOFTVISION are ca obiectiv menținerea trendului ascendent și în a doua jumătate a anului în curs. Creşterea numărului de angajaţi a survenit în mod natural în urma extinderii portofoliului de clienţi în semestrul I al acestui an, cât și în urma dezvoltării colaborării cu actualii clienti. În ultimele 6 luni am încheiat noi parteneriate cu companii de renume mondial din diverse domenii precum: sănătate, agricultură, transport, e-commerce, securitate, turism şi altele.

“Evoluția numărului de angajați va păstra un trend ascendent și în a doua jumătate a anului 2014 datorită diversității tehnologice din cadrul companiei și extinderii portofoliului de clienți cu nume sonore.”, a declarat George Stan, Director General al SOFTVISION.

10245562_867622866601003_445325840760865362_n

La nivel de investiţii, anul 2014 a fost marcat, in prima parte, de deschiderea a 3 sedii noi atât în România, cât şi în SUA. SOFTVISION a deschis un sediu nou în Cluj-Napoca, unul în Timişoara şi unul în New York.

Până la finalul anului, preconizăm deschiderea a 2 noi sedii în România şi extinderea echipei SOFTVISION cu același ritm de creștere din prima jumătate a anului în curs. Poziţiile disponibile la nivel de companie vizează specialişti IT din ariile Java, .NET, PHP, UI, iOS, Android, DataBase, C++/QT, QA şi suport tehnic.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top