Stiri

Toamna cu aroma de “cafea 2 go” de la Jassyro

Toamna cu aroma de "cafea 2 go" de la JassyroJassyro este o oază de decentă şi respect faţă de cafea şi faţă de client. Îşi are rădăcinile într-un vis ce a devenit realitate. Silviu şi Dana sunt, cei care au visat, cu ochii deschişi, împreună şi care la un moment dat au trecut şi la fapte.
Jassyro este numele de alint dat oraşului pe care-l iubesc; derivă de la numele vechi al Iaşului –Jassy, oraş romantic şi plin de istorie. Numele are o sonoritate un pic orienala, duce cu gândul la ceva cosmopolit aşa cum a fost şi este Iaşul şi cum de altfel sunt şi ei. O îmbinare plăcută de orient şi occident.

Aflat în Uliţă Mare poate fi oricând în calea celor ce urmează a se “promena” de la Grand Hotel Traian către Palatul Culturii. Este amenajat într-un stil dualist şi uneori contradictoriu. Deşi mic că spaţiu, fiind un coffee shop2go, pune la un loc trecutul cu prezentul, oriental cu occidental, tehnică cu hand made etc.

Jassyro vine cu un nou concept de coffee2go! Nu se limitează la un simplu geamlâc şi îşi deschide uşile pentru a putea interacţiona cu cei care îi trec pragul. Cei care au trecut deja sunt zâmbitori pentru că ştiu că ei nu cumpără doar o cafea ci cumpără un pachet format din cafea şi povestioare despre această sau despre ceai, mici bârfe inofensive, glumiţe şi un zâmbet mare .

Toamna cu aroma de "cafea 2 go" de la Jassyro Toamna cu aroma de "cafea 2 go" de la Jassyro

Cafeaua este foarte bună şi nu pentru că o spunem noi ci pentru că este făcută a la carte. Congruentă dintre mai mulţi factori fac că o cafea să fie bună. Aşa că: o maşină de espresso de generaţie recentă care a călătorit şi pe la Londra în cadrul Campionatului Mondial de Barista, o cafea 100% Arabică, o cafea de specialitate, cafea proaspăt prăjită – măcinată înainte de a fi pusă în porta filtru, apă filtrată şi echilibrată, know-how how şi personal calificat, apreciat de foruri cu abilităţi în domeniu, toate acestea conlucrează pentru a obţine o cafea bună. Recomand Flat White, cafea cu lapte întâlnită mai rar în Europa, reţeta fiind originară din Australia şi Nouă Zeelandă; bonus o inimioară.

Toamna cu aroma de "cafea 2 go" de la Jassyro

Pentru cei care nu sunt băutori de cafea şi care nu s-au plictisit până acum şi au citit în continuare, avem veşti bune. Ceaiurile şi infuziile sunt făcute pe ceas, astfel încât să ai parte de un festin al papilelor gustative. Recomand cu încredere White Tea Spirulină, te duce spre culmi nebănuite.

Toamna cu aroma de "cafea 2 go" de la Jassyro

Facebook Comments Box

3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: Linkuri de weekend #6 – Bogdan Alupoaie Blog

  2. Pingback: Design it! Carve it! Display It! @ Jassyro Coffee Shop | Iasi 4u

  3. Pingback: Jassyro | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top