Stiri

Secret Santa pe Bune !

Secret Santa pe Bune !Cineva spunea că: “atunci când oamenii au învățat că nu pot pune stăvilar în calea trecerii timpului, au învățat să sărbătorească curgerea lui și astfel au făcut noduri pe firul lui”. Unul dintre noduri este sărbătoarea Crăciunului care în zilele noastre parcă se încarcă de și mai multă lumina și magie. Pentru că se apropie data de 25 decembrie 2016 orașul s-a gandit că ar fi bine să fie pregătit!

Pentru că nu poți sărbători fără o pregătire prealabilă atunci întregul oraș a început mai timid sau mai îndrăzneț să se transforme. Vecini de nădejde, Croitoria de Flori dar și cei care ne inobileaza casele cu dantele și mătăsuri au dat startul magiei. Primăria a pregătit și ea un pod din mii de luminițe pe deasupra bulevardului Stefean cel Mare, așa că tot ne-a mai rămas e să îl așteptăm pe Moș Crăciun. La Jassyro, s-au hotărât să nu îl mai aștepte, ci să ne îmbiepe noi să devenim Moși Crăciuni; e binevenit oricine dorește să fie Secret Santa!

Mulți dintre noi ne-am jucat Secret Santa de-a lungul anilor precedenți în corporații sau în firme mai mici și știm cu toții cât de fain e să fim creatori de fericire pentru cei de lângă noi. Omuletii de la Jassyro s-au gândit ca să ducă acest joc la un alt nivel, așa că au schimbat regulile! Astfel persoane ca mine și ca ține vor fi Moș Crăciuni pentru o persoană pe care nu au cunoscut-o niciodată (sunt 36 de copii ce fac parte din faimilii cu posibilitati material reduse).

E un moment prielnic să fii Moș Crăciunul unui copil!

În cazul de față, îți alegi să fii Secret Santa pentru un copil despre care știi doar numele, vârsta și sexul. Te treci în tabelul prezent în Jassyro Coffee Shop și devii responsabil cu achiziția unui cadou; de preferat ca în componența cadourilor să se regăsească produse nealimentare (asta din cauza perisabilității alimentelor), sugerăm pulovere, căciuli, fulare, etc dar printre care se poate rătăci și ciocolata ta preferată.

Secret Santa pe bune, ar trebui să ți se pară mult mai interesant și mai palpitant căci:

• E prima data când faci cadou unui necunoscut! (Povestea spune că Moș Crăciun nu se arată niciodată celui căruia îi face cadou)
• E prima data când nu primești nimic în schimbul cadoului, poate doar satisfacția de a te fi transformat în Moș Crăciun pe bune! (E pentru prima data când nu vei mă simți că faci troc sau nu vei simți presiunea că trebuie să cumperi ceva mai fain, scump sau interesant decât cadoul pe care îl vei primi).

Secret Santa pe Bune !

Pentru că dorești ca tu să fii un Secret Santa pe bune, atunci îți sugerăm: să iei în calcul anul asta când vei caută în atelierul lui Moș Crăciun (chiar daca va fi un mall) să faci un efort și să cumperi ceva nou (așa cum faci pentru ține) și nu uita; cadourile de la Moș Crăciun trebuie să fie făcute cu suflet bun, pozitiv, să îl faci cu dăruire și cadoul să arate că și când l-ai pregăti pentru un frate, bunic, părinte, prieten drag.

Să sărbătorim mai frumos trecerea timpului! Anul ăsta fii Secret Santa pe bune!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top