coffee-to-go

7am Coffee to Go

7am Cofee to Go [Copou]
Adresa: B-dul. Carol I nr.3, Iasi
Tel: +40 774 689 270
Program:
Luni – Vineri: 7:00AM – 16:00PM
Sambata: 8:00AM – 13:00PM
Duminica: Inchis

7am Coffee to Go [Sf. Lazar]
Adresa: Str. Sf. Lazar nr.29, Iasi (vis-a-vis de Auchan, langa UBC5 – Amazon)
Tel: +40 734 061 560
Program:
Luni – Vineri: 7:00AM – 17:00PM
Sambata: 8:00AM – 14:00PM
Duminica: Inchis

Se spune ca dimineata perfecta se cunoaste dupa cafea si din acest motiv cei de la 7am Coffee to Go va ofera cafeaua preferata in una din cele doua locatii: Copou (vis-a-vis de Time Out) si pe strada Sf. Lazar (vis-a-vis de Auchan).

Latte, espresso, mocha, macchiato, americano, cappuccino si multe alte bauturi ce au la baza cafeaua pentru energia de zi cu zi dar si pentru un gust exceptional.

Cele doua locatii ofera aceleasi produse delicioase si energizante in acelasi timp, pe Copou puteti servi o cafea in drum spre job sau facultate inca de la primele ore ale diminetii inainte de a incepe agitatia orasului. In locatia de pe Sfantul Lazar, numita si mai nou, partea noua a orasului, puteti incerca aceleasi produse ca si pe COpou doar ca decorul este altul. Daca pe Copou sunteti inconjurati de tei, Universitatea si aerul curat, dincoace vorbim de o zona care este intr-o continua crestere si agitatie, mai pe scurt o zona in care de jur imprejur se gasesc doar corporatii.

Produsele de la 7am vin in intampinarea dumneavoastra pentru a va oferi energia si gustul unei cafele proaspete in fiecare dimineata.

7am Coffee to Go

7am Coffee to Go

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top