Stiri

Serviciile medicale de calitate fac diferența!

Serviciile medicale de calitate fac diferența!Recuperarea medicală urmărește obținerea normalității sau a unui status aproape de normal al persoanei tratate și este adaptată fiecărui pacient în parte, în funcție de tipul, gravitatea bolii și afecțiunile coexistente.
Scopul echipei Recumedis este de a restabili, pe cât posibil, prin profesionalism și căldură, capacitățile funcționale pierdute de către pacient.

Pentru cei care se confruntă cu probleme de mobilitate, Spitalul de balneofiziokinetoterapie și recuperare Recumedis din Iași oferă o gamă largă de proceduri medicale din următoarele segmente:

 Kinetoterapie;
 Băi de plante;
 Băi galvanice;
 Duș subacval;
 Electroterapie;
 Masaj terapeutic;
 Magnetoterapie;
 Shockwave;
 Aplicații cu parafină;
 Lymphastim.

iasi4u5

Spitalul oferă posibilitatea efectuării procedurilor medicale de recuperare în regim decontat de către Casa de Asigurări de Sănătate Iași, dacă pacientul se prezintă cu o trimitere de la medicul de familie. Indiferent de tipul afecțiunilor (gonartroză bilaterală, coxatroză bilaterală, hernie de disc, artoză umeri, lumbago cronic, cervicalgie cronică, doxo lombalgie cronică, sechele fractură coloană, scolioză, fracturi etc), bolnavul va beneficia de un program personalizat, creat special pentru nevoile sale, pe care îl va putea efectua sub atenta îndrumare a asistenților specialiști din cadrul spitalului.

Parte a aceluiași proiect medical, Spitalul Sf. Sava asigură îngrijiri paliative complete pentru cei care nu au timp să aștepte! Oferind internare pe o perioadă nelimitată de timp, asigură bolnavilor și familiilor acestora un climat adecvat depășirii obstacolelor cu care se confruntă. Echipa spitalului pune liniștea pacientului pe primul loc, iar dotările și amenajările au rolul de a le asigura acestora un confort sporit, toate pentru a le oferi o calitate cât mai bună a vieții, indiferent de stadiul bolii.

iasi4u10

Secție externă a Spitalului Sf. Sava, Centrul Rezidențial ”Sf. Anton” a fost conceput special pentru pacienții care suferă de Alzheimer și alte tipuri de demențe și necesită îngrijiri speciale. Centrul dispune de personal medical și auxiliar foarte bine pregătit, având experiență în îngrijirea persoanelor cu acest diagnostic și urmărind să refacă sub cât mai multe aspecte viața completă a pacienților. Astfel, pe lângă tratamentul medical specializat, bolnavii beneficiază de spații amenajate și dotări de calitate superioară, precum și de un ambient cald, prietenos, menite a le face cât mai ușoară tranziția de la modul de viață cu care sunt obișnuiți la cel din centru.

Laboratorul de analize medicale Recumedis vine în întâmpinarea pacienților cu o gamă complexă de investigații paraclinice efectuate prompt, la standarde înalte de calitate, cu scopul de a satisface cele mai diverse și exigente cerințe. În cadrul laboratorului Recumedis se pot efectua analize medicale gratuite, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau specialist, în limita fondurilor lunare disponibile acordate de CAS Iași, dar și contra cost. Laboratorul efectuează o gamă largă de analize din următoarele specialități: hematologie, biochimie, imunologie și microbiologie.

iasi4u4

Cabinetul de medicina muncii Recumedis vine în întâmpinarea persoanelor juridice care își prețuiesc angajații și, implicit, afacerea. Cu o vastă experiență în lucrul cu echipe numeroase, din cele mai diverse domenii de activitate, cabinetul oferă o gamă completă de servicii de profil, cu scopul prevenirii, diagnosticului și managementului bolilor profesionale și a bolilor legate de profesie, a accidentelor de muncă și a altor aspecte de profil.

Mai multe detalii puteți obține la sediul Spitalului Sf. Sava din Iași, Str. Mitropolit Varlaam, nr. 10, sau la datele de contact de pe pagina web http://recumedis.ro/contact , în funcție de unitatea medicală de care sunteți interesați din grup.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top