Stiri

Case de tip insiruit de vanzare de la C&A Family Estate 1

Case de tip insiruit de vanzare de la C&A Family Estate 1
Piata imobiliara din Iasi a crescut foarte mult, astfel atat oferta cat si cererea au crescut considerabil in Capitala Moldovei. “C&A Family Estate 1” raspunde cel mai bine cerintelor dumneavoastra pentru standarde de viata ridicate. Rafinamentul finisajelor, calitatea deosebita a serviciilor si facilitatilor oferite transforma acest complex rezidential in solutia ideala pentru persoanele moderne, care doresc sa beneficieze din plin de avantajele orasului, dar si de posibilitatea de a evada, oricand doresc, din atmosfera specifica unui oras aglomerat precum este Iasul de ceva ani incoace.

Situat pe dealul Galata, in intravilanul Municipiului Iasi, la numai 5-10 minute cu masina de complexul urbanistic Palas, amplasat in intravilanul Iasi-ului, Complexul C&A Family Estate 1, ofera un confort deosebit fiind atent realizat pentru a se plia pe necesitatile unei familii moderne care isi doreste linistea si aerul curat oferite de amplasamentul complexului rezidential, fara a sacrifica distanta fata de facilitatile oferite de centrul orasului Iasi.

Avantajele unei locuinte de tip insiruit:

– Pretul unei locuinte dintr-un sir de case identice, legate unele de altele, este mai mic. Fie ca il compari cu pretul unei case individuale, fie cu pretul unui apartament de dimensiuni asemanatoare dintr-un imobil de lux;

– Costurile pentru intretinerea exterioara a casei sau pentru incalzire sunt mai mici decat cele similare unei case individuale;

– Daca esti o persoana sociabila vei avea posibilitatea sa-ti dezvolti relatiile sociale si de comunicare;

– Aspectul exterior al constructiei si arhitectura sunt foarte bine alese, atragatoare, iar simetria tuturor caselor insiruite este un plus pentru valoarea estetica generala.

Prin finisajele superioare si grija pentru mediul inconjurator, construite cu atentie din caramida Brikstone, izolate cu termosistem de 10 cm, iluminate de tamplaria pvc Gealan Tripanel cu 6 camere si acoperite cu tabla Retropanel Polonia, locuintele se deosebesc pe langa o arhitectura deosebita, printr-o compartimentare realizata cu mult simt practic, menita sa confere maximum de confort.

Cele 5 case dispun de toate utilitatiile oferite de un apartament din centrul orasului. Terenul pe care este construit ansamblul rezidential, inclusiv terasa, curtea interioara si locul de parcare sunt proprietatea privata a fiecarui client care alege o casa din cadrul C&A Family Estate 1.

Transportul este asigurat de mijloace de transport in comun, cu o frecventa de 15 minute.

Pentru ca va ofera posibilitatea de a locui intr-o zona linistita, dar totusi aproape de centrul modern dar si istoric al Iasului. Infrastructura este complet noua (canalizare, alimentare cu apa, retea gaze, retea telecomunicatii, iluminat stradal si multe altele), finisajele interioare se pot personaliza dintr-o gama variata de solutii moderne, iar facilitatile oferite (mini market, coafor, clinica privata, spatii servicii etc.) completeaza imaginea locuintei ideale.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top