Stiri

Vacanta de vara in Turcia

Vacanta de vara in TurciaIncepe perioada vacantelor si multa lume intra in sedinta cu familia sau cu prietenii pentru alegerea destinatiei perfecte. De cele mai multe ori cand e vorba de grupuri mari de prieteni pentru alegerea locului de vacanta cat si a cazarii exista discutii aprinse si asta pentru ca oamenii sunt dificili si se hotarasc foarte greu. Tinerii sau cei care au copilasi aleg destinatii precum Grecia sau Turcia iar cei de peste 30 de ani aleg locuri istorice si orase agitate din Europa.

Dar sa fim seriosi, in general romanii aleg vacantele cu soare, plaja si all/ultra inclusive, pentru ca vacantele in mare parte sunt de doua feluri si anume, destinatii a caror pret de transport este foarte mare iar cheltuielile sunt foarte mici sau destinatii cu cost al transportului foarte mic si costuri ridicate pentru distractie. Oricare varianta se alege, de cele mai multe ori romanii aleg Grecia sau Turcia.

getimage-5

Palm Wings Kusadasi Beach Resort din Turcia se afla la doar 15 kilometri de centrul orasului si la 80 kilometri de aeroportul Izmir. Iar in cadrul hotelului exista 300 de camere, 50 de camere pentru familii, ele fiind de tipul 2 + 2, iar acestea sunt dotate cu uscator de par, telefon, mocheta sau gresie, minibar, Tv satelit, balcon, dus, aer conditionat split, seif. Curatenie se face in fiecare zi, iar lenjeria si prosoapele se schimba de 3 ori pe saptamana. In fiecare zi se ofera o sticla de apa gratuit in fiecare camera. Hotelul mai ofera diverse facilitati precum colt TV, animatie atat ziua cat si noaptea, Lobby, zona de piscina adulti si copii, coafor , boutique, farmacii, doctori , spalatorie si curatatorie chimica , jocuri PlayStation si xBox, biliard si internet gratuit prin wi-fi dar si modalitati de relaxare precum sauna, baie turceasca si masaj de relaxare.

getimage-4

Pentru pasionatii de sport, acestia trebuie sa stie ca pot urmari meciurile de fotbal in spatii special amenajate microbistilor dar pot sa si practice tenis, tenis floodlight , echipament de tenis , tenis de masă , baschet , volleybal , sala de fitness aerobic, aqua Gym , windsurfing, saritul cu parasura si jet ski.

Daca va ganditi sa alegeti o vacanta in Turcia atunci nu trebuie sa ratati o cazare de cinci stele de la Palm Wings Kusadasi Beach Resort.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top