casti de copiat
Stiri

Automatizeaza emiterea facturilor cu un program de facturare online

Automatizeaza emiterea facturilor cu un program de facturare onlineDaca aveti o firma sau sunteti un PFA, un program de facturare online va poate usura munca in multe privinte. Odata ce ai folosit un astfel de program, realizezi cat de mult iti imbunatateste activitatea si cat de mult te ajuta sa faci lucruri care inainte iti consumau mult timp si energie:
– emiti facturi de oriunde, oricand, chiar si cand nu esti la birou, de pe orice calculator conectat la Internet, sau tableta. Daca activitatea ta presupune deplasari frecvente, nu esti nevoit sa astepti zile sau ore pana ajungi la computerul de la birou ca sa emiti o factura;
– ai acces de oriunde la facturi si rapoarte, adica ai intotdeauna la indemana informatii esentiale despre firma ta: vanzari, incasari, clienti.
– actualizarea programului se face automat, fara a fi necesare reinstalari si interventii din partea utilizatorului.

La acestea se adauga posibilitatea de a automatiza emiterea facturilor si proformelor, reducand practic la zero timpul necesar intocmirii acestor documente, luna de luna.

untitled

Daca firma voastra ofera servicii pe baza de abonament sau in baza unui contract, pe care trebuie sa le facturati luna de luna, cu un program de facturare online, cum este Conteq.ro, aveti posibilitatea de a emite automat facturi pentru clientii carora le facturati periodic aceleasi servicii. Cu optiunea de facturare automata, nu mai pierdeti timp cu introducerea datelor la fiecare facturare. Este suficient sa le completati prima data si sa alegeti din program frecventa de facturare si ziua din luna la care doriti sa se emita factura. Programul de facturare le va emite automat la data stabilita si le va trimite clientilor, pe email.

In mod similar puteti seta si programa in Conteq emiterea automata de facturi proforme, iar apoi, pe baza proformelor achitate pot fi generate facturile finale.

Spor la facturare!

Facebook Comments

5 Comments

5 Comments

 1. Andru

  January 29, 2016 at 3:11 pm

  Cubic Suite este un program gratuit de facturare si gestiune a stocurilor,managementul comenzilor,poate fi usor integrat cu diverse platforme de shop online. Cubic Suite structureaza activitatea in fluxuri de vanzare si fluxuri de cumparare,permite managementul eficient al furnizorilor si al clientilor cat si al stocurilor, are o structura modulara,flexibila si foarte intuitiva. Nu necesita instalare, este 100% online. In doar 30 de secunde iti poti crea propria ta aplicatie cu care poti incepe sa lucrezi imediat.
  Pentru detalii vizitati siteul nostru la http://cubicsuite.ro – See more at: http://forum.romeonet.ro/viewtopic.php?f=56&t=24891#sthash.zOSwShYC.dpuf

 2. Andru

  January 29, 2016 at 3:14 pm

  Un program de facturare online si gestiune a stocurilor complet gratuit puteti gasi aici: http://www.cubicsuite.ro
  – va puteti crea propria aplicatie in mai putin de 30 de secunde
  – nu necesita instalare
  – documentatia se afla dispozitia clientilor in sectiunea /blog

 3. Radu Andras

  May 11, 2016 at 10:17 pm

  Qubiplanner este un program de facturare online gratuit 30 de zile,de programare a clientilor,organizare a activitatilor si supraveghere a incasarilor.Completeaza automat declaratia 200 iar factura poate fi personalizata.Se adreseaza atat firmelor de prestari servicii cat si PFA-urilor.
  Intra acum pe http://www.qubiplanner.com si creaza-ti un cont gratuit.

 4. Cristian

  June 22, 2016 at 11:06 am

  Puteti face facturararea si cu Ciel Simplu. Programul este gratuit si simplu de utilizat. Ai toate functionalitatile de contabilitate si gestiune. Contine o serie de configurari standard ce pot fi oricand modificate de catre tine.Eu il consider  foarte folositor si ok. Il folosesc pt Pfa-ul meu si sunt destul de multumit de aceea il recomand. http://www.ciel.ro/

 5. Mihai

  July 10, 2016 at 8:03 pm

  Eu folosesc un program de facturare online numit Qubifactura. Este gratuit 30 de zile,foarte simplu si dupa ce expira perioada subscribtia lunara este de de doar 10 lei. Imi ia mai putin de 30 de secunde sa emit o factura si pot sa-l accesez de pe orice device mobil. Nu necesita instalare sau download.
  http://factureaza-online.ro/
   
   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top