Evenimente

Zilele Prieteniei Bergenbier revin pe 11 și 12 iulie la Iași

Zilele Prieteniei Bergenbier revin pe 11 și 12 iulie la IașiPe 11 și 12 iulie trăim vara așa cum se cuvine! După două ediții de succes, Zilele Prieteniei Bergenbier revin și anul acesta în fața Palatului Culturii pentru două zile dedicate prieteniei. Berea rece, muzica bună și experiențele interactive sunt elementele care fac din seria de concerte destinația perfectă pentru un weekend plin de distracție.
După cum ne-a obișnuit deja, Bergenbier aduce pe scena Zilelor Prieteniei cele mai importante trupe din muzica românească, iar experiența acestei veri se trăiește pe ritmuri de rock, punk, hip-hop, alternative, electro, ska și punk-rock. Sâmbătă, pe 11 iulie, fanii îi pot vedea live pe Vița de Vie, R.O.A., E.M.I.L, Ska-nk, 9 Ani Lumină și Nightmarion, în timp ce duminică, pe 12 iulie, line-up-ul este compus dintr-un mix eclectic de rock alternativ, punk, hip-hop și muzică electronică semnat Șuie Paparude, Zdob și Zdub, Zob, C.T.C., OBLX & MP13 și Inside.

În ambele zile de eveniment startul distracției se dă începând cu ora 17:00, iar intrarea este liberă.

Piața din fața Palatului Culturii va răsuna de muzică plină de ritm și energie, iar toți cei prezenți se vor putea bucura de momente speciale și o serie de surprize pregătite special pentru găștile de prieteni din fața scenei. Pentru a putea profita la maxim de toate surprizele pregatite la fața locului, prietenii sunt încurajați să-și descarce aplicația de mobil, Bergenbier 4friends, dezvoltată de către organizatori și să fie pregătiți pentru o serie de experiențe interactive: pot vota și alege bis-ul piesei preferate în timp real, își pot face selfie-uri cu o parte dintre artiști și se pot distra trimițând și dedicând mesaje de prietenie direct pe ecranele scenei.

zilele-prieteniei-bergenbier_iasi_11-12-iulie

Iar pentru a completa seria de experiențe din fața scenei, Bergenbier și-a propus să inoveze și să ducă trăirile interactive la un alt nivel. Fanii vor avea la dispoziție o zonă de Augumented Reality unde îi așteaptă o serie de surprize trăite alături de artiștii favoriți și menite să amplifice atmosfera concertelor.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top