concept trei iasi
Stiri

Curse gratuite in Iasi cu noul Suzuki SX4 prin aplicatia Clever Taxi

Curse gratuite in Iasi ccu noul Suzuki SX4 prin aplicatia Clever TaxiClever Taxi, in parteneriat cu Suzuki Romania, le pregateste utilizatorilor sai, timp de doua zile, intalniri surpriza cu noua generatie a modelului SX4 si curse gratuite in 8 orase mari din tara. Performanta de ultima generatie ambalata intr-un design indraznet al masinii poate fi testata intre 13 si 14 octombrie 2016 de toti clientii care vor comanda un taxi prin aplicatie si vor fi asteptati la destinatie de noul Suzuki SX4. Pentru acestia cursa va fi gratuita.
Pana atunci, masina poate fi admirata virtual in meniul aplicatiei Clever Taxi.
Clever Taxi si primul sau partener din industria auto-moto, Suzuki, lanseaza campania cu cea mai mare acoperire si prima campanie de curse gratuite nationala.

Cine se va intalni cu Suzuki SX4? Surpriza!

Timp de 2 zile, intre orele 10:00 si 18:00, noul SUV se va plimba pe strazile marilor orase precum: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Targu Mures si Ploiesti. Toti utilizatorii din aceste orase, care vor chema un taxi prin aplicatia Clever Taxi, vor avea ocazia sa cunoasca posibilitatile extraordinare ale acestei masini, dar si oamenii grozavi din spatele aplicatiei Clever Taxi. La experienta unica se adauga si cursa gratuita.
Pentru ca ne dorim sa fie o surpriza cu adevarat, utilizatorii nu pot selecta doar compania Suzuki in aplicatie. Ei vor trebui sa plaseze o comanda si sa vada daca se numara printre norocosi.

Ce trebuie sa faci?

1. Comanda un taxi prin aplicatia Clever Taxi ca in orice alta zi normala.
2. Vezi daca la comanda iti raspunde un sofer ce conduce noul Suzuki SX4.
3. Bucura-te de experienta!

Curse gratuite in Iasi cu noul Suzuki SX4 prin aplicatia Clever Taxi

Aplicatia Clever Taxi este disponibila in 20 de orase din Romania, aceasi aplicatie poate comanda un taxi in oricare din cele 20 de orase si este disponibila pe telefoanele mobile cu sistemele de operare Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry OS dar si de pe calculator. In medie, aplicatia are un timp de raspuns de aproximativ 7 secunde din pareta soferilor, timpul de sosire a unei masini este de 3 minute si 40 de secunde, la nivel national exista peste 27 de miliaone de comenzi realizate si peste 90 de soferi au calificative pozitive.

Curse gratuite in Iasi cu noul Suzuki SX4 prin aplicatia Clever Taxi

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top