rent a car iasi iasi
Stiri

Harti de GPS pe telefonul mobil sau aparat clasic de GPS?

Harti de GPS pe telefonul mobil sau aparat clasic de GPS?Oricat de mult ar incerca telefoanele inteligente sa inlocuiasca unele aparate, niciodata nu o sa fie suficient. De exemplu, cei care ies la alergat in timpul liber, poate telefonul este suficient pentru a asculta un playlist de melodii, la fel si pentru cei care calatoresc cu masina in vacanta sau la drumuri lungi si folosesc telefonul pe post de GPS auto, dar din pacate bateriile telefoanelor nu au ajuns la un nivel atat de avansat incat sa tina pentru uzul total al lucrurilor de care avem nevoie, adica in mare parte telefonie, mesaje text sau alte chestii.

In vacanta cand plecam sau la un drum lung, majoritatea romanilor folosesc apliactia Waze ce este disponibila pe Android si iOS, aceasta din pacate mananca foarte multa baterie si daca mai punem telefonul in geam pe un suport special, devine inaccesibil pentru a-l folosi pentru apeluri sau mesaje.

Un GPS auto poate fi de un adevarat ajutor in vacante pentru ca ne scuteste de clasicele harti sau ne protejeaza bateria telefonului, mai ales ca acum acestea au ajuns sa coste foarte putin. O oferta foarte complexa se poate gasi si pe gpsauto.net, acolo se pot gasi specificatii tehnice complete pentru orice tipuri de nevoie in functie de fiecare utilizator.

Harti de GPS pe telefonul mobil sau aparat clasic de GPS?

Diagonala GPS-ului poate fi acum din ce in ce mai mare, prin simpla aplicare pe suportul cu ventuza, acesta sta la vederea soferului si a pasagerului astfel incat nu mai distrage atentia nici macar in cele mai dificile viraje sau depasiri. Un ecran de calitate va avea o luminozitate care pe timp de noapte nu ne va distrage atentia iar harile acestor aparate se pot actualiza gratuit sau la pret foarte mic, astfel fiind in contact cu cele mai prospete informatii rutiere din intreaga Europa.

De multe ori am incercat sa folosim iPhone-ul la drumuri pe post de GPS auto, din pacate dupa 3-4 ore de condus am ramas fara baterie, iar incarcarea telefoului masina este greoaie, uneori aproape inutila si lucrul asta devine deranjant pentru ca odata ajuns al destinatie trebuie sa punem telefonul la incarcat in loc sa ne bucuram de vacanta si de fotografiile pe care le putem face alaturi de cei dragi.

SUnt foarte multe masini care oferesc si optiunea de ecran tactil cu GPS incorporat, o bucurie mare de altfel dar din pacate pentru fiecare update de harti necesita costuri suplimentare, costuri care sunt destul de mari. Chiar si cei de la Dacia au introdus posibilitatea unuia stfel de ecran produs de catre cei de la LG, dar fiecare update vine cu niste costuri destul de ridicate, iar actualizarea facuta de catre posesorul masinii poate duce de cele mai multe ori la pierderea garantiei, lucru pe care nu si-l doreste nimeni.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top