rent a car iasi iasi
Stiri

adSharing – te plateste sa conduci

adSharing – te plateste sa conduci

S-a lansat adSharing, un start-up proaspat, din Iasi, care are rolul de a conecta brandurile cu soferi obisnuiti, pentru expunere outdoor. In esenta, e ca un fel de UBER pentru publicitate.

Soferii care se inscriu pe www.adsharing.ro vor putea alege din campaniile disponibile, li se va personaliza masina in functie de preferinta si vor incepe sa faca bani din secunda in care masina e gata. Totul este gratuit pentru sofer, inclusiv aplicatia, si nu trebuie sa faca nimic decat sa o porneasca atunci cand urca la volan. Spre deosebire de serviciile de tip ride-sharing, membrii adSharing nu vor avea nevoie de licente speciale de transport si nici nu vor fi nevoiti sa-si schimbe in vreun fel traseul lor zilnic.

In plus, cei care se inscriu pana pe 1 aprilie vor beneficia primii de bonusurile de bun-venit si de cadourile speciale (se zvoneste ca e vorba de accesorii auto precum suport de parbriz si incarcatoare pentru masina).

De asemenea, soferii inregistrati vor avea parte de o spalare saptamanala gratuita a masinii lor. Si drumul pana la spalatorie va fi platit!
Detalii despre proiect gasiti pe site-ul lor si pe pagina de facebook adsharingromania.

Ce parere aveti de idee? V-ati inscris deja?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top