Stiri

Pub-ul TIMES se alătură apelului medicilor ieșeni de a stopa criza de sânge din spitale prin campania ”Forțe noi pentru donatori. Fii SUPEREROU!”

Pub-ul TIMES se alătură apelului medicilor ieșeni de a stopa criza de sânge din spitale prin campania ”Forțe noi pentru donatori. Fii SUPEREROU!Pub-ul TIMES se alătură apelului medicilor ieșeni de a stopa criza de sânge din spitale prin campania ”Forțe noi pentru donatori. Fii SUPEREROU!” Astfel, toți ieșenii care donează sânge primesc gratuit din partea pub-ului o pizza și o băutură la maxim 7 zile de la data donării. Tot ce trebuie să facă donatorii cu inimă de SUPEREROU este să aibă la ei un act de identitate valid și dovada eliberată de centrul de transfuzii.

Gestul TIMES este printre primele de acest tip din Iași și a debutat încă de anul trecut (2015), știrea publicată de Ziarul de Iași în data de 14.01.2016, dar și apelul medicilor din rețelele de socializare determinând conducerea pub-ului să deruleze o campanie de comunicare mai puternică în această direcție.

donatori-times4

”Este un gest firesc, masa oferită donatorilor de sânge este un mare ”mulțumesc” adresat acestora. Ei pot deveni eroi și pot salva vieți, trebuie să fim cu toții conștienți de asta. Le mulțumim și le suntem recunoscători tuturor ieșenilor care aleg să doneze. ” (Amedeo D’Ambrosio- Proprietar TIMES)

Criza de sânge poate fi stopată prin implicare continuă și susținută a membrilor comunității. Așadar, toți ieșenii sunt rugați să fie SuperEroi si sã rãspundã acestei nevoi stringente de sânge, ca mai apoi sã transmitã initiativa în rândul cât mai multor prieteni și cunoștințe.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top