Stiri

Tic! Tac! Vremea reducerilor a sosit la Centrul Comercial Felicia!

unnamed-2
La Centrul Comercial Felicia a început sezonul reducerilor de iarnă! Din data de 15 ianuarie, pasionații de cumpărături pot achiziționa articolele preferate din magazinele din Felicia, la prețuri cu reduse cu până la -70%.

Din această perioadă, brandurile preferate din Centrul Comercial Felicia reduc produsele de sezon, pe care le puteți găsi la prețuri speciale, cu reduceri cuprinse între 30-70%! Ca de fiecare dată, la Felicia cumpărăturile sunt recompensate cu premii pe loc.

În perioada 15 ianuarie – 12 februarie 2016, cumpărăturile de peste 150 RON din magazinele din galeria comercială și din hypermarketul Carrefour vă aduc 2500 de premii garantate: sucuri naturale, cafea, bloc notes-uri și ceasuri de perete personalizate. În plus, clienții au șansa de a se înscrie în tombola pentru marele premiu: 10 trolere de la Valigeria și o comodă vintage!

De asemenea, Cardul Cromatic vă răsplătește fidelitatea! Puteți participa la tombola săptămânală Cromatic, unde veți câștiga 4 vouchere pentru cumpărături la Centrul Comercial Felicia! Cu cardul Cromatic, clienții beneficiază și de premii instant, pe baza punctelor bonus adunate pe baza cumpărăturilor din Felicia. Dacă încă nu aveți un card de fidelitate, vă puteți face unul în mod gratuit și pe loc, la Centrul Cromatic.

unnamed-1

Puteți vedea lista completă de reduceri pe site-ul www.felicia-iasi.ro și pe pagina de facebook Felicia.Iasi.
Vremea reducerilor a sosit! Centrul Comercial Felicia vă așteaptă să vă bucurați de cele mai avantajoase prețurii!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top